Алисия – изповедта на едно пораснало момиче пред Диков

ДИКOFF – на 11 януари ще видите Станка Златева, лицето на протеста Деси Николова и журналиста Мария Манолова, Ивет и Луиза Григорови, Георги Гергов, Алисия и историята на героя от Белоградчик Марио

Броени дни след като държавата реши да подпомогне Станка Златева, за да тренира в Азербайджан, Златното момиче гостува в студиото на Сашо Диков. Кои са най-ценните й житейски победи и най-поучителните загуби? Туш в ДИКOFF.

Деси Николова стана лице на антиправителствения протест, когато, разплакана, прегърна един от охраняващите полицаи. Снимката обиколи света, а животът на 15-годишното момиче се промени коренно. Агенцията за закрила на детето се самосезира след публикации в анонимни сайтове и Деси и баща й бяха привиквани за обяснения защо непълнолетно лице присъства на протестите. Как ни влияят средствата за масова (дез)информация? В студиото – Деси Николова и журналистът от „Капитал” Мария Манолова, която проведе разследване за анонимните сайтове.

Красотата и талантът се предават по наследство. Доказателството в ДИКOFF от Луиза и Ивет Григорови. Една от най-обещаващите млади актриси и една от най-уважаваните бизнесдами в ролята на дъщеря и майка. За света на модата, любовта към изящното и искреното приятелство между двете.

Панаири, панаири… Пловдивският бизнесмен Георги Гергов в мъжки разговор със Сашо Диков. Какви са универсалните интереси, как му се струва политическият живот в момента и какво се случи с червената идея? Бизнесмен с бизнес, който всички наричат „империя”.

В началото на 2014-а си припомняме историята на Марио Тихомиров от дом „Надежда” в Белоградчик, който преди около година спаси живота на свой връстник, без да се замисля за своя. Историята на Марио е доказателство, че новините невинаги са лоши. Хубаво е да не го забравяме.

ЕКСКЛУЗИВНО. Алисия избра да прекъсне дългото мълчание с интервю при Сашо Диков. За новите проекти, старите приятелства, вълнуващите промени и неизбежните метаморфози. Изповедта на едно пораснало момиче.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 11 януари 2014 г.