Алисия иска процент от заплатата на Валери Божинов

Алисия за Валери: Огромна е разликата между издръжката, която искам и това, което е съгласен да плаща

Делата за издръжката, които Алисия води с бащата на сина си Валери Божинов, все още не са приключили. Двамата не могат да се разберат за размера на сумата, която да се изплаща всеки месец. Това призна самата певица в предаването на Сашо Диков.

„Не съм искала 20 хиляди лева на месец, а просто адекватна издръжка спрямо парите, които той получава. Като майка съм длъжна да искам най-доброто за детето си. Съдебните дела са на втора инстанция, ще има и трета, ако някой от двамата реши да обжалва.

Обмислям и вариант да си отгледам детето без издръжка. Разликата между това, което искам и това, което той е съгласен да плаща, е огромна“, твърди Алисия.

Тя разкри още, че не изпитва омраза към вечната си съперница – модела Николета Лозанова.

„Скандалите във времето, когато са се случвали, не са провокирани от мен. Аз съм станала популярна заради кариерата си. Тя е тази, която е станала популярна със сензации, свързани с връзките й. Тя търси скандали с различни хора. Николета не ми е отнела мъжа. Нямам проблем с това, че сме се разделили с Валери и той е решил да продължи живота си с друга жена. Имам проблеми с нападките, глупостите по мой адрес, изкуствените войни, отношението към нашето дете“, откровеничи певицата.

Алисия нито потвърди, нито отрече слуховете, че връзката и с Ники Михайлов е възродена отново. Случайно или не, именно той се появява в новия й клип.

„Отношенията ми с него са прекрасни. Такива, каквито ние сме преценили да бъдат. Има любим човек до мен в момента, но няма значение кой е той”, твърди Алисия.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Инфо: NaUho.BG

Коментари (0)

Публикувано в на 12 януари 2014 г.