Алисия и Йоанна – дами канят във Facebook с онлайн видео и снимки

Алисия и Йоанна – дами канят във Facebook

Алисия и Йоанна с официални страници във Facebook

Обещават да споделят подробности от турнето в реално време

Най-хубавото на мащабно музикално събитие като турнeто на Фен тв е непосредственият контакт между публика и изпълнители. И макар провеждането му на стадиони да осигурява тази възможност на максимален брой хора, ще има и такива, които няма да успеят да се срещнат с любимците си на живо. Именно заради тях изпълнителките на „Ара мюзик” Алисия и Йоанна решиха да си направят официални фен страници в социалната мрежа Facebook. Певиците обещават да публикуват на стените си в реално време всичко ново и интересно около турнето, да споделят емоциите си, да отговарят на въпроси и да приемат всякакви критики и похвали.

“В интернет пространството има толкова много мои профили, че като започна да ги разглеждам, направо се изумявам. Знам, че са направени от почитатели и им благодаря за всеотдайността, но пишейки от мое име, те всъщност подвеждат аудиторията, защото няма как да знаят какво точно мисля и чувствам аз”, казва Алисия и обещава тя сама да поддържа оригиналната си страница, която е Alisia (Official) (http://www.facebook.com/#!/pages/ALISIA-Official/197291276995959 ).

Йоанна пък споделя, че е направила “fan page”-а си, защото скоро ще изчерпа лимита от 5 000 приятели в личния профил. „Не искам да прекъсвам комуникацията с хората, които ме харесват, били те познати или непознати. Дайте едно „Like” на Joanna Dragneva (http://www.facebook.com/#!/pages/Joanna-Dragneva/132563526828708 ) и ще бъдем винаги заедно във виртуалното пространство”, призовава изпълнителката на „Нищо случайно”.

Коментари (0)

Публикувано в на 11 август 2011 г.