Алисия и Ники се разделят, Валери и Николета печелят!

Най-зрелищната светска война приключи с медал за Валери Божинов и Николета Лозанова

Една от най-обсъжданите светски двойки – Алисия и Ники Михаилов, сложиха край на отношенията си. По този начин приключи най-зрелищната светска „битка“, провеждана пред очите на всички.

Валери Божинов и Ники Миихайлов си размениха изгорите (респективно Алисия и Николета Лозанова), но връзката на Валери и Николета продължи по-дълго във времето. Любовта им дори роди плод в лицето на малката дъщеричка Никол.

Въпреки най-различните „отмъщения“ под формата на чалга и хип-хоп клипове, песни и снимки (като тази горе: вляво – Ники и Алисия, вдясно – „имитацията“ на Валери и Николета) чертата е теглена, а Николета и Валери са сигурните победители.

За проблеми във връзката на Алисия и Ники Михаилов се говори отдавна, но голяма част от информацията беше преувеличена според певицата и футболиста. Нерядко по техен адрес се появяваха измислици, но изглежда последното твърдение на жълтата преса се оказа истина.

Двойката е била в доста тежък период и в крайна сметка решили да се разделят. За да изяснят въпроса с взаимоотношенията си, двамата написаха отворено писмо до медиите.

Ето и пълният текст на писмото:

Уважаеми журналисти,

през последните повече от две години нашите отношения бяха подлагани на безброй спекулации. За да избегнем това поне сега, искаме заедно да ви съобщим едно наше общо решение – да се разделим. И двамата пазим прекрасни спомени от връзката ни и поради тази причина това е нашият пръв и последен коментар по темата. Всяка друга дума, сложена в устите ни, ще бъде плод на нечия фантазия.

Използвано е инфо на BLife

Коментари (0)

Публикувано в на 28 май 2013 г.