Алисия е хит в албанския ефир – единствената българка!!

Алисия и “Твоя тотално” хит и в Албания

Новият сингъл на Алисия“Твоя тотално“, е хит вече не само в България, но и зад граница. Най-големи успехи извън пределите на родината ни парчето жъне в Албания. Изпълнителката на “Ара мюзик’’ винаги е била на почит в най-гледаната албанска музикална телевизия “Supersonic“, като през последните седмици «Твоя тотално» е един от най-излъчваните и гледани видеоклипове в ефира й.

Тази българо-албанска дружба между Алисия и тамошните й фенове се засилва след дуета “Не е краят“, който нашата певица записа с албанеца Флори и двамата представиха на Първите балкански музикални награди тази година.

Но с “Твоя тотално“, композирана именно от хитмейкъра Флори,  Алисия окончателно спечели албанците. В момента това не само е единствената българска песен, излъчвана по музикална телевизия “Supersonic“, но е и единственото чуждо присъствие в местните музикални класации.

В интернет чарта на Blog de VipShqiptar, където “Твоя тотално“ се конкурира с още 19 албански песни, тази седмица нашето парче се нареди на десето място, точно по средата – повод за гордост не само на Алисия и на музикална компания “Ара мюзик“, но и на всички български почитатели на тази музика.

Желаещите да подкрепят родното присъствие на балканската музикална сцена, могат да го направят на уеб адрес: http://vipshqiptar.skyrock.com .

Алисия – Твоя тотално (Официално Видео 2010)

Коментари (0)

Публикувано в на 6 октомври 2010 г.