Алиса в страната на любовта – еп. 2, 3, 4, 5 от 14, 15, 16, 18.05.2018

Алиса се запознава с красивия наследник Кристиан (14-и май)

27-годишната Алиса Ленц научава, че приятелят ѝ ѝ е изневерил и е теглил кредити от нейно име, които тя трябва да изплати.

Алиса заминава в Шьонрода при семейството, което някога я е осиновило. Тя е само на четири години, когато майка ѝ изчезва безследно. Три години по-късно баща ѝ загива в пътен инцидент.

Алиса намира работа по специалността си като експерт в областта на оптичните уреди. Там се запознава с красивия наследник на собствениците Кристиан Кастелхолф, който наскоро се е завърнал от Канада.

От покойния си баща Алиса е наследила слабостта към изкусно изрязаното стъкло и кристалните бижута. Тя преследва мечтата си да овладее ювелираното изкуство с огромна упоритост и страст, защото баща ѝ я е научил, че човек може да бъде щастлив само ако следва желанията си. Единственото нещо, останало от нейните родители, е кристално бижу с цветовете на дъгата.

Алиса чува виковете за помощ на Тамара – сестрата на Кристиан (15-и май)

Гудурун, осиновителката на Алиса, я убеждава да присъства на честванията, организирани по случай 150 години от създаването на фирмата.

Алиса решава да се представи на собственика на компанията в луксозния „Кънтри клуб“ и там отново среща Кристиан. Тя забелязва интимност между двама от гостите – Оскар и Елен. Алиса стига до извода, че възрастният мъж и млада дама вероятно имат любовна връзка и изказва неодобрението си пред Кристиан. Той я уведомява, че това са годеницата му и неговият чичо.

На празненството обявяват, че Кристиан е новият собственик на „Кастелхоф“.

Алиса решава да напусне незабелязано клуба.

Тайно от майка си Лилиана, Тамара – по-малката сестра на Кристиан, също бяга от тържеството. Тамара се отправя към близкото езеро със своите съученици Ларс и Каро.

Алиса чува виковете за помощ на Тамара, която се дави.

Алиса спасява живота на Тамара, но заслугите са преписани на друг (16-и май)

Алиса чува виковете на Тамара, която се дави.

Алиса успява да я изтегли на брега и ѝ спасява живота.

Каро, най-добрата приятелка на Тамара, опитва да се препише заслугите да спасяването ѝ.

Алиса хваща Елен с любовника ѝ Оскар, докато е на гости в дома на Кристиан (18-и май)

Семейство Кастелхоф кани в дома си Алиса в знак на благодарност, че е спасила живота на Тамара. По време на гостуването Елен успява да унизи Алиса.

Алиса се убеждава в тайната връзка на Елен с Оскар, чичото на Кристиан, но решава повече да не се намесва в живота на началника си.

Инфо: Вестник ТВ сага (допълва се)

Гледай онлайн

Коментари (1)

Публикувано в на 15 май 2018 г.