„Алфавил“ пеят в София, очакваме и Ким Уайлд с онлайн видео и снимки

„Алфавил“ пеят в София, очакваме и Ким Уайлд

ALPHAVILLE с Великденски концерт в България

Култовото трио е първия участник в поредицата – “Legends on stage”

Култовото немско трио „Алфавил” идват в България, те пристигат на 20-ти април в София за голям концерт като втора дата от световното им турне „Catching Rays On Giant”, стартиращо 18 дни по-рано с участие в далечен Сингапур.

Великденският им концерт в зала 1 на НДК се организира от компанията Symphonics Entertainment с подкрепата на “Радио1” и “Радио 1 Рок” и е първи концерт от поредицата „Legends on stage”

„Legends on stage” – е нова линия концерти, в която организаторите от Symphonics Entertainment обещават да зарадват българските фенове  с много участия  на легендарни поп- рок групи. Следващият концерт от поредицата ще е на култовата Ким Уайлд.

Билетите вече са в продажба в мрежата на eventim.bg, ticketspro.bg и билетния център на НДК.

Алфавил” са една от най-емблематичните групи в европейската поп-култура. Създадени в славните времена на може би най-значителната музикална декада, тази на 80-те години на двадесети век, те буквално се сливат с химна си „Forever Young” и оцеляват на сцената вече почти 30 години.

Знакова за това немско синти-поп трио е легендарната 1984-та, смятана от специалистите за годината създала най-много хитове, претърпели кавъри след това.

Успехът при „Алфавил” идва моментално. Трите топ-хита „Big In Japan”, „Sounds Like A Melody” и „Forever Young” ги изстрелват на самия връх, а дебютната им плоча „Forever Young”  става Номер 1 в Норвегия и Швеция и Номер 3 в родната им Германия.

Плейлиста с хитовете на Алфавил:

Коментари (0)

Публикувано в на 21 март 2011 г.