„Алфа“ – най-доброто парти радио заведе и теб в Амстердам

Най-доброто денс радио в Югоизточна Европа Алфа радио се представи и на запад

Парти радиото на България и най-добро денс радио в Югоизточна Европа – Алфа беше сред официалните медийни партньори на Амстердам Денс Ивент (Amsterdam Dance Event, ADE).

В рамките на 4 нощи, от 21 до 24 октомври, Алфа радио заведе слушателите си на партита в някои от най-добрите клубове в града-люлка на денс музиката в Стария континент.

Директно от Амстердам феновете на парти радиото слушаха и танцуваха с диджеите от британско-холандския Аудио Демидж Рекърдс (Audio Damage Records), американския Стар Сиксти Найн (*69), за първи път бяха на Хаусекси парти (Housexy party) и за пореден на Хед Кенди (Hed Kandi) – двата парти-бренда на световния лейбъл и клуб Министри ъв Саунд (Ministry of Sound).

По време на ADE слушателите на Алфа радио се радваха на сетовете на повече от 20 диджея, четири певици, двама певци и двама музиканти – саксофон и китара наживо от клубовете в Амстердам.

Сред тях и добре познатите диджей-тандеми Хокстън Хоорс (Hoxton Whores) и Фриймейсънс (Freemasons), диджеите Кид Масив (Kid Massive), Патрик Хагенаар (Patrick Hagenaar) и Стивън Каре (Steven Quarree) и ангелогласните Тара Макдоналд (Tara McDonald) и Тери Би (Terri B).

Тери, която има собствено радиошоу по Алфа (The Housecrunch Radioshow, всеки първи и трети четвъртък от месеца, от 21.00ч.), буквално възпя българското парти радио в изпълнението си, а всеки един от диджеите се представи и поздрави лично слушателите по парти микрофона.

Освен директните предавания, феновете на Алфа радио ще чуят и записи от някои от по-големите партита по време на ADE 2009.

В конферентната част на най-голямото денссъбитие в Европа парти-отделът на Алфа проведе неизброимо количество срещи с артисти от петте континента и постави българското парти радио на картата на денс музикалния свят.

АDE се проведе от 21 до 24 октомври за 14-а поредна година, за първи път Алфа радио беше сред официалните медийни партньори на събитието, с подкрепата на авиокомпания България Ер.

Коментари (0)

Публикувано в на 30 октомври 2009 г.