Alex Barck – I HOUSE YOU пуска четвъртък в София!


Beck’sperience парти с Alex Barck oт Jazzanova

На 13 май Beck’sperience и клуб Mascara канят всички ценители на модерния електронен саунд на още едно уникално музикално изживяване. С изключителната подкрепа на Beck’s – най-продаваната немска марка бира в света и в България, специален гост на столичното заведение този четвъртък ще бъде DJ Alex Barck oт Jazzanova.

Името и на групата, и на Alex Barck, са добре познати на почитателите на модерния електронен саунд. Тези от феновете на музиката, които по някаква случайност до момента не са слушали техни парчета, със сигурност ще открият в сета на DJ Alex Barck музика, която зарежда с изключително настроение и емоция.

Горещото музикално преживяване е изцяло в духа на немска марка бира – Beck’s. Чрез своята музикална платформа – Beck’sperience марката традиционно подкрепя най-добрите имена от световната и българска сцена и прави възможно гостуването на емблематични за модерните млади хора имена. През последните години Beck’s се утвърди като синоним на лайфстайл и гаранция за уникални музикални преживявания. Подкрепяйки най-горещите и значими събития, марката утолява жаждата на своите фенове не само за първокласно качество бира, но и за музикални емоции на световно ниво.

I HOUSE YOU-Alex Barck (Jazzanova)-Amnaye & Nasayah

Коментари (0)

Публикувано в на 11 май 2010 г.