Алексей Петров, Бойко Борисов – Сашо Диков ги знае тези в „Горещо“!

Сашо Диков: „за Алексей Петров аз мога да говоря всичко!”

Тази събота, 16 октомври, от 22:30 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е Сашо Диков, който коментира какво се случва в държавата по начин, по който само той може да направи.

„Аз за или против Алексей Петров мога всичко да говоря! Защото тогава, когато за всички той беше лоялният гражданин, при мен – от нашето студио – жената на Николай Колев – застреляният прокурор – каза: „Алексей Петров е един от организаторите на убийството на мъжа ми!… Затова смятам, че аз за Алексей Петров – както мога да говоря, че може да е наистина убиец, така мога да говоря, че в случая е човек, подложен на уникална репресия…”

Освен за Алексей Петров, Сашо Диков говори за Бойко Борисов и за смяната на министрите, за Цветан Цветанов, полицейските акции и знаковите дела, за „Октопода” и „Наглите”, за Симеон Дянков и останалите министри, за Борис Велчев, за журналистите, захаросаните медии и властта.

„Ако тези неща, които ти ги наговорих, на които съм пряк свидетел – ако някой друг ми ги разправяше, нямаше да повярвам естествено!”

„Горещо”събота, 16 октомври 2010г., 22:30 часа, Нова телевизия

Видео анонс:

Коментари (0)

Публикувано в на 15 октомври 2010 г.