Александра и Даниел Петканови голи

Скандалното ВИП-семейство Петканови лъсна в гола фотосесия! Госпожата на Лудия репортер остана по монокини

Произведеното във „ВИП Брадър“ семейство Александра и Даниел Петканови лъсна в полугола фотосесия. Кадър от нея се появи във фейсбук-профила на Лудия репортер от „Часът на Милен Цветков“.

Провокативните фотоси не са нови, но не бяха тиражирани из интернет досега, тъй като са били заснети за българската версия на мъжкото списание „Men’s Health“. Публикувани са в броя от август миналата година, месец преди да избухне грозният скандал с изневярата на Богданска, с който настоящият й съпруг я унижи пред цялата държава.

Без да подозира какво я чака, Богданска е ухилена като зелка, докато позира пред обектива на известния фотограф Дилян. В студиото му г-жа Петканова се раздава в типичния си разкрепостен стил – по секси гащички и по монокини.

След като човекът, който поддържа профила на Даниел, докато той е във „ВИП Брадър“, публикува един от двата кадъра, придружен с хаштаг #семействоПетканови, потребителите на социалната мрежа се изредиха да се присмиват на младоженеца.

„Вече не е Лудия репортер, а репортера балама. Много требва да си се прежалил, та дори и за шоу да се ожениш за тая, която не е сигурна 10 или повече пъти ти е изневерила“, „Много ценностна семейна снимка, тъъъпаци!“ и „Накрая някой ще остане с пръст в уста!“, гласят част от подигравателните коментари за рогоносеца и палавата му съпруга.

Най-известната влюбена двойка на България затвърждават слуховете, че мамят. „Новоизлюпените“ младоженци са се събрали още месеци преди да влязат в Къщата на „ВИП Брадър“, но са скрили тази „малка“ подробност. Дали са я скрили от продуцентите, или това е бил договорът им, не е ясно.

Вече повече от месец Дани и Алекс играят театър пред цяла България, преструвайки се, че се преоткриват наново. Всъщност още в началото на лятото, когато Богданска се връща от Италия, двамата с Дани се срещат и любовта им пламва по-силна от преди. Репортерът и моделката обаче решават да пазят в тайна сдобряването си, защото се притеснявали от реакциите на останалите и най-вече на родителите си.

Няколко снимки в социалните профили на двамата обаче ги издадоха. Това лято Алекс се похвали със снимка на яхта на фона на красив скалист пейзаж. Дани Петканов позира на същия фон, отново на яхта…

Малко по-късно започват и преговорите за влизането във „ВИП Брадър“, като двамата с Алекс се съгласяват да сътворят цирка срещу „скромната“ сума от 200 бона, както преди време писа БЛИЦ.

Инфо: Агенция ПИК и агенция БЛИЦ

Коментари (0)

Публикувано в на 6 ноември 2017 г.