Александра – Бебе MP3 текст видео

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=NBbBj3XBsNU

Потърси MP3

Александра представи за втори път песента си „Бебе“. В ефира на ФЕН ТВ и в канала на медията в YouTube се върти отново соловото ѝ парче.

То беше пуснато само за 1 час през септември миналата година, след което беше свалено по технически причини и така може да се каже, че не получи подобаващата си премиера. Продуцентите от Diapason Records и изпълнителката решиха да замразят проекта и да го презентират с нови сили през новата година.

„Нова година – нов късмет. Клипът е сниман през лятото, което е в контраст с времето навън в момента, но това пък е различно и някак си чаровно. „Бебе“ ми е много лична, защото я посветих на… моето бебе. Той е футболист, кариерата му и аз в момента държим първите позиции“ – лаконична е Александра.

„Бебе“ е по музика и аранжимент на Васил Тодоров – Чико и текст на Йордан Гергов. Специално с вокали се включва колежката на Александра Сашка Рикова от „Рико бенд“. Видеото е дело на Иван Иванов – Кърпата, за грима се погрижи Слави Стоянов, косите са на Стоян Кунев, а стайлингът – на Ива Атанасова. Към клипа певицата е заснела и фотосесия с Чарли Жиров и Георги Врабчев. След като през 2017-а завърши висшето си образование и срещна голямата си любов, младата певица обещава през 2018 г. да е продуктивна и в музикалното поприще, пише signal.bg.

Текст:

1. Аромата на привличане
и усмивката чаровна
запечатах си ги в мислите
ти си виновен!
Развълнува моето сърце
лудата във мене.
Сгушена във двете ти ръце
искам само тебе!

ПР.:
Само, само тебе, само тебе, бебе
чувствам като липсващата част от мене.
Само с тебе имам, дявол да те вземе
огън във вените.
Само с теб на риск съм готова
само с тебе, бебе, го мога
давам всичко, за да съм твоя
хайде, вземай ме!

2. Искам да се будя сутрин с теб
и с тебе да заспивам
със целувки сладки като мед
да ме правиш най-щастлива.
Стъкълце по стъкълце събра
от предишните до мене.
Пак го казвам за който не разбра
искам само тебе!

Коментари (0)

Публикувано в на 16 януари 2018 г.