Алекс Сърчаджиева: до гуша ми дойде да ни се бъркате в живота! с онлайн видео и снимки

Алекс Сърчаджиева: до гуша ми дойде да ни се бъркате в живота!

„Иван е прекрасен и аз го обичам” каза Александра Сърчаджиева в „Денят е прекрасен” днес

Специалният гост днес в „Денят е прекрасен” беше Александра Сърчаджиева. Тя сподели в студиото за своя приятел, актьорът Иван Ласкин: „Иван е прекрасен и аз го обичам. Искам да не ни се бъркат в живота. До гуша ни дойде”.

На въпроса мислиш ли за бяла рокля и за онзи специален ден в живота на една жена тя отговори: „Не искам сватба в ритуална зала или в църква, в която попът е пиян след четири сватби и 9 погребения. Ако двама души се обичат, не трябва да минават през идиотщината подпис. Ние с Иван си имаме своя идея, но не искам да я казвам, защото много хора крадат идеи”.

Независимо от това Алекс мисли, че детето е най-важното нещо в живота на всеки човек и в него е смисълът. Връзката й с актьора Иван Ласкин е обект на изключително внимание от страна на всички, но въпреки писанията на жълтата преса Алекс се разбира добре с дъщеря му.

Александра разказа за работата си в театъра и за това, че и е много трудно, когато трябва да реши дали да приеме една роля или не: „Започват едни драми. Иван много ме подкрепя и ме съветва”.

В предаването посветено на „Сексът и градът” Алекс призна, че вярва в моногамията и че е възможно да бъдеш с един човек до края на живота си. „Важното е двамата да се изненадват и да правят малки, но специални неща един за друг”, казва още актрисата.

Коментари (0)

Публикувано в на 29 октомври 2009 г.