Алекс Раева развява бюст в Седем часа разлика

Нина Роси прави стриптийз в следващия епизод на „Седем часа разлика” – във вторник, 23 октомври по bTV

Иванов все още не вярва на Гончев, че е извършил престъпленията, за които прави самопризнания. Прокурорът води обвиняемия на мястото, където Орлин твърди, че е изхвърлил оръжието, с което са убити наетите от Таня компаньонки. Дали специалният отряд ще открие пистолета във водата и ще докаже твърденията на Гончев или Иванов ще се окаже прав, че Орлин е невинен, ще стане ясно в следващия епизод на „Седем часа разлика”, на 23 октомври (вторник) по bTV.

Роки все повече се доближава до майка си. Той решава да я потърси в психиатричната клиника, където е затворена. Дали момчето ще има успех, зрителите ще разберат във вторник от 21:00 часа.

Междувременно, в Ню Йорк Нина Роси решава да се отърве от вещите на Боян, след като той най-вероятно няма да се върне. Окрилена от плана за бързо забогатяване, който вече е в действие, красавицата се отдава на момента и започва да пробва еротично бельо, с което да отпразнува успеха с Алеся.

Коцев вече е пристигнал в Ню Йорк и се обръща към Пол Станкофф с предложение за сделка. Адвокатът трябва да измъкне треньора от кашата, в която се е забъркал заради международна сделка с оръжие. От своя страна, Кирил ще доведе Мая в Америка. Дали двамата ще си стиснат ръцете, за да работят срещу Таня Стоева, ще стане ясно в епизода на „Седем часа разлика”, този вторник от 21:00 часа по bTV.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 22 октомври 2012 г.