Алекс Раева разби брака на Дончо?! – „Не заспивам с угризения!“

Алекс Раева пред ELLE за угризенията, любовта и новата си страст

В откровено интервю за списание ELLE певицата Алекс Раева говори за тежката раздяла, която преживя, за това как откри любовта на живота си в лицето на DJ Дончо и за новата си страст – да бъде актриса.

Алекс споделя, че в момента се чувства спокойна и не обръща внимание на твърденията, че именно тя е разтрогнала брака на диджея, защото е само поводът той да се замисли, че има проблеми с вече бившата си съпруга. „Не заспивам с угризения!“, коментира певицата.

В продължение на една година тя и Дончо се срещат само по служебни ангажименти, докато един ден той не признава чувствата си към нея, а атрактивната изпълнителка заминава да се гмурка на Малдивите. Именно там тя преосмисля чувствата си към него, а в телефонен разговор чува най-прекрасните думи: „Връзката прекъсваше, почти нищо не разбрах. освен едно „Обичам те!“.

Най-новата светска двойка не мисли за брак, тъй като любовта няма нужда да се доказва пред институция, а самата Алекс не е „фен“ на брачния подпис. С типичната си закачливост тя допълва, че бяла рокля може да облече и просто за някое парти… Какви по-важни ангажименти от брака предстоят на Алекс и Дончо, какви са подробностите около новия й хит – Nice in July, кой е човекът, който я стимулира и подкрепя в новите й начинания като актриса, читателите могат да научат от новия брой на ELLE.

С настъпването на есента списанието успя да надникне в гардеробите на пет амбициозни млади дами и да провери как изглеждат работните им места. Дизайнерката Аля Милушева (на снимката), галеристката Деница Атанасова, фотографката Велислава Каймаканова, банкерката Диана Митева и тв водещата Симона Пейчева споделят за своето натоварено всекидневие и неизменния стил на всяка една от тях.

Аля обича да ходи на работа с най-официалните си тоалети, а за специални поводи носи дрехи с уникален дизайн, които сама е създала.

Младата галеристка Деница Атанасова залага на елегантността, съчетана с френска екстравагантност. Освен към своя външен вид, Деница е взискателна и към визията на колегите си, като държи те да изглеждат стилно и професионално.

Звездната фотографка Велислава Каймаканова обмисля облеклото си за следващия ден през нощта, а любимият й стил е спортно-елегантният.

За Диана Митева бижутата са тайното оръжие на всяка съвременна жена, а олимпийската шампионка по художествена гимнастика и настояща тв водеща Симона Пейчева предпочита консервативната визия и залага на естественото си излъчване.

Очаквайте ELLE на 19 август.

Коментари (0)

Публикувано в на 19 август 2011 г.