Алекс Раева Nice in July, августовският ремикс – също найс! (видео)


Видео премиера: 10k BuxX feat. Alexandra – Nice in July (DJ Doncho Remix)

Последният сингъл на водещата и певица Алекс Раева се нарича Nice in July. Песента е заредена с динамика и свежо настроение.  Mузиката, текстът и аранжиментът на парчето са дело на творческия  тандем Ясен Козев и Крум Георгиев. То бе представено към средата на юли.

”Решихме да подновим съвместната си работа именно с тази композиция, която придава към денс саунда на Алекс едно топло, джази звучене, подходящо както за нощните клубове, така и за баровете на плажа. Заедно с Крум Георгиев, с който стоим и като продуценти зад проекта, актуализирахме аранжимента и преработихме текста. Много се радваме, че Jazz Fm и Jazz Fm Lounge ще въртят „Nice in July“, а Александра и DJ Doncho ще я включат в програмата на летните си участия. Надяваме се да донесе много приятни емоции на всички това лято”, сподели Ясен Козев.

За заснемането на видеото се погрижиха Жоро Петков и Васил Стефанов.

Пред вас вече е и ремикс към песента, който бе подготвен от DJ Doncho.

Ясен Козев и Крум Георгиев работят заедно от 2003 година и са автори на множество БГ хитове, сред които „Губя контрол” на Миро, „Невинна” на ЛиЛана, “C’est la vie” на Светла Иванова, „Друга, но не съвсем” на Йоана.

Ясен Козев е основател и член на единствената по рода си в България формация за етно-електроника „Булгаро”. Това е мащабен етно-електронен проект, който в основата си е изграден на напълно автентични български и турски етно-гласове, събрани от музиканти най-вече в Източните Родопи. През 2008 година заедно с Алекс Раева представиха съвместния си chill out и minimal house проект.

Крум Георгиев пък е композиторът, създал хитовете “Rouge” на  Йоана и Петър Антонов, „Топъл Сатен” на Галя и балет Сатен, „Платонично” на Стратия, „Утре” на Сборна формация Артисти от любов към живота, както и на две

Коментари (0)

Публикувано в на 2 август 2011 г.