Алекс Раева катаджийка в Полицаите от края на града

Седем години след актьорския си дебют като наложница на руски мафиот в „Седем часа разлика“ на bTV Алекс Раева се завръща на малък екран с роля в друг проект на Маги Халваджиян – „Полицаите от края на града“.

В комедията, чиито старт се очаква съвсем скоро по Нова тв, принцесата на мелодичния хаус слага пагоните на редово ченге, което стоически заработва насъщния си и като катаджия.

Раева ще има сравнително малко екранно време, но пък го запълва повече от весело – в една от сцените й с „колегата“ й от РПУ-то Герасим Георгиев-Геро се отзовават на повикване с патрулка, а Румен Угрински шофира смело с разбит нос и прилично количество изкуствена кръв по лицето. На задната седалка до униформените място има и гласовития Ненчо Балабанов.

Раева запълва паузите между снимките с шеговити бекстейдж интервюта, в които вместо микрофон използва дезодорант, съобщават от „Монитор“. На репортерския й прицел попаднаха Албена Михова и Милица Гладнишка, които от името на персонажите си се похвалиха, че са спечелили от лотарията и ще инвестират печалбата съответно в разноски за съдебни дела и в джобни за децата.

Като униформена Михова ще има забежка с героя на Геро, а енергийното торнадо Милица ще видим като кръчмарка, чиито мъж е в затвора и тя едва държи както юздите на проблемните си тийнейджъри, така и на сексуалния апетит към клиентите си.

„Милица засне първите си сцени със Стефания Колева. Имат страхотна екранна химия, харесват се като колеги и диалозите им отключват смях на ръба на истерията. Понякога от кикотенето им чак не се разбира какви ги говорят, а те го удрят на пълна импровизация, която е много идейна и екипът не спира да снима.“, споделиха за „Монитор“ близки до продукцията.

Като екранна съпруга на Геро пък ще видим Стефания Колева.

„Двамата имат много хубави отношения всъщност, обичат се. Героинята ми е доста експанзивна, нещо, което нося в себе си и като Стефания, но не чак толкова. Тя почти през цялото време е бойна.“, сподели наскоро за Нова тв Колева.

Клапата на продуцираната от Global Films поредица щракна преди месец и половина и ще ни разсмива с историята на ченгета, които по-скоро всяват хаос в обществения ред, отколкото да го пазят. Сериалът е адаптация по испанския Los hombres de Paco и в него с роли ще се отчетат още любими лица на публиката като Димитър Рачков. Васил Василев-Зуека, Мария Игнатова и др.

Инфо: Агенция Монитор

Коментари (1)

Публикувано в на 12 януари 2018 г.