Алекс Раева и Малин Кръстев се „загаджиха“ в „Седем часа разлика“

Започна официалната фотосесия на актьорите от новия български сериал „Седем часа разлика“, който ще се излъчва по bTV от септември, съобщават в bTV Новините.

В него играят много млади и непознати актьори. Историята обаче е позната и близка на почти всяко българско семейство – историята на емигрантския живот на няколко поколения наши сънародници в Щатите.

Според една от звездите в „Седем часа разлика“ – Малин Кръстев, всичко в този сериал е тайна. „Голяма част от сериала е провокирана от реални събития и факти. Имам една интимна връзка с жената до мен, която я гримират постоянно, а тя си е хубава и не знам защо, но иначе аз съм като разкопан фараон и много оскъпявам продукцията”, шегува се той.

Главна роля във филма играе и дебютиращата актриса, но известна певица Александра Раева.

„Аз нямам много вяра за тези неща. В началото ми беше много притеснено. Моята героиня е певица, която се опитва да се справя с живота в Ню Йорк. Много реално е преразказано всичко, ние не можем да сме постоянно щастливи… Имаме много проблеми, много трудности…”, разказва тя.

„Невероятен партньор и ми беше страшен кеф да работя с нея. Мисля, че не само нямаме проблеми, ами доста хора могат да се учат вече от нея“, споделя Малин Кръстев за Алекс Раева.

В заплетения сюжет на сериала „Седем часа разлика” участват и много други популярни лица. За да не пропуснете интригата, гледайте от септември по bTV.

Коментари (0)

Публикувано в на 29 август 2011 г.