Албена Вулева се завръща – ВИДЕО от „Психодиспансер“

След успешните оригинални предавания „Сигнално жълто“ и „Панаир на суетата“ Албена Вулева изненада всички с новото си авторско предаване „PSYCHOдиспансер“, при което не се набляга върху известните личности, а се показва животът на всички останали.

„PSYCHOдиспансер“ се излъчва по национална кабелна телевизия „Евроком“, която от миналата седмица е включена и в програмната схема на „Булсатком“. Като добавим „Близу“, покритието на зрители е огромно. В същата кабеларка се изявява и любимият на мнозина Николай Колев. Упорити слухове пращат и професор Вучков с ново предаване по „Евроком“.

Пилотният брой „PSYCHOдиспансер“ ни отведе при бежанците от близкият изток, приютени в сградата на бивше училище на бул. Ботевградско шосе, което от години е изоставено, защото няма български деца, които да учат там и затова се използва за бежански лагер. Ще станете свидетели на неспирната ширеща се простотия по нашите земи, с която се сблъскаха екипът на предаването, съобщават самите те. Повечето от скандалните кадри обаче са заснети край Нов Български Университет (НБУ) в „Овча Купел“. Коментарът на Вулева влезе и в „Господари на ефира“:

„Бежанците идват тук не защото войната ги мъчи, не защото са се уплашили от бомбардировки и изнасилвания, а се влачат като свински черва през България, защото 90% от тях имат роднини в Европа и оттук е най-лесно да си бият камшика към щастливия живот в богатите европейски държави“, изригна критично водещата.

Тя продължи коментара си непоколебимо в същия дух: „Първи и единствени си свалихме гащите и приемаме всички с по-тъмен тен да идват да си развяват…правата тук. Как в тази бедна и изсулена страна ще бъдат пуснати 5 хиляди хрантутника, на които на всичкото отгоре ще трябва да им търсим работа и да ги интегрираме, при положение, че собствените ни мангали не успяхте да интегрирате“, обърна се към отговорнита фактори в държавата тя.

„Подай на човека пръст и ще ти го навре…да не казвам къде“, заключи Вулева по темата за бежнската вълна у нас.

Гледай видео запис, а по-долу следва чисто новият втори брой.

ВТОРОТО издание бе излъчено в петък вечер по „Евроком“ и вече е налично по интернет. Анонс от екипа на „PSYCHOдиспансер“:

Разбиващото предаване разисква темата за отколешните малцинства, характеризиращи се с хитростта и пресметливостта да се правят на пострадали и унили изтормозени, за да получат каквото искат.

Освен че крадат, като се правят на угнетени и линеещи, двуполовите заграбват просейки де що могат, като се правят на страдащи.

Ще видите интервюта с бягащи депутати и техните реакции на въпроси, които не са подмазвачески.

Детективът Марин Маринов се оказа и представител на Мото Клуб – разказва какво са правили с моторите в Катуница и ще разгледаме други случки с мотористи.

Накрая ще получите алтернативен поглед върху най-новото проявление на всеобщата агресия и простотия, които не подминаха и треньор, които може да е назначен от висшестоящи сили, но това не означава, че е одобрен от феновете на съответният отбор, които са добре запознати с това кой харесва вражеския тим от малък.

Видео запис:

Следващите броеве на предаването ще откриете тук – http://www.dailymotion.com/svaliach

Коментари (0)

Публикувано в на 12 октомври 2013 г.