Албена Вулева се завръща в ТВ7, снима звезди със скрита камера! с онлайн видео и снимки

Албена Вулева се завръща в ТВ7, снима звезди със скрита камера!

Албена Вулева ще води „Панаир на суетата” по TV7

Албена Вулева ще e водeща на новото предаване на TV7, носещо заглавието „Панаир на суетата”. Предаването ще е от типа телевизионен таблоид и ще се излъчва всяка неделя от 17.45 до 18.45 ч.

Шоуто ще съчетава  атрактивни булевардни сюжети, новини, топ истории, скандали и изповеди на най-нашумелите персонажи от шоубизнеса, медиите, спорта и политиката.

„Това е завръщането на Албена Вулева след 2 годишно отсъствие от телевизионния подиум. Зрителите ще я видят в ново амплоа, различно от твърде хапливия дори груб език, който помнят от предишните й телевизионни изяви. В същото време тя ще запази функцията си на критик, но с елегантен, достоен и справедлив тон”, коментира Евелина Колева, Изпълнителен директор на TV7.

Водеща рубрика в „Панаир на суетата” ще е папарашката серия “ЩРАК”, която ще представлява автентичен фоторазказ или видео с качеството на материал от скрита камера.

В рубриката „Вярно ли е, че?” известни личности ще потвърждават или отричат новина или факт за себе си, а в „Бум на седмицата” ще бъдат представяни най-шокиращите и неочаквани светски събития от изминалите седем дни.

Продуцент на новото таблоидно предаване ще е топ-журналистката Люба Кулезич, която също ще води предаване в националната ефирна телевизия TV7.

Първото издание на „Панаир на суетата” ще бъде в неделя, 3 април, от 17.45 ч. по TV7.

Коментари (0)

Публикувано в на 24 март 2011 г.