Албена Михова става негърка, разширяват й ноздрите

Албена Михова се преобрази като чернокожа заради шоуто „Като две капки вода”

Стартът на предаването е на 13-и март от 20.00 часа

Виждали сме Албена Михова в какви ли не превъплъщения – като Фрида от АББА, като ромка, като куп други образи. За първи път обаче в шоуто „Като две капки вода” ще може да я видим като истински чернокож изпълнител.

Специално за шоуто актрисата с множество лица се сдоби с уголемени устни и ноздри, като прекара повече от три часа в ръцете на професионални гримьори и стилисти. „Влизала съм в какви ли не образи. Случвало ми се е да присъствам на родителска среща със сценичен грим и дори синът ми не е можел да ме познае”, споделя с усмивка Албена Михова.

В момента текат интензивни проби с всеки един от участниците – освен, че имат гипсови отливки на лицето си, всички те минават и през множество проби с грима и визията. Целта е екипът от гримьори да има готовност за всякакви предизвикателства, пред които шоуто ще ги изправи. И докато Албена Михова се превъплъти като чернокожа, други двама от участниците експериментираха с образите на източноазиатски изпълнител, а друг – като звезда от противоположния пол.

Като какви обаче ще ги видим в първия лайф на шоуто, все още остава в тайна – до следващата сряда, 13 март, когато ще станем свидетели на първите им превъплъщения.

„Като две капки вода” – от 13 март, 20.00 ч. по Нова ТВ

Правят отливка на Рафи:

Коментари (0)

Публикувано в на 8 март 2013 г.