Албена Денкова проговаря за триумфа с Максим Стависки

Отчетът на Маргарита Попова и атаките срещу АБВ според Георги Първанов – тази събота в „120 минути” от 16:00 часа по bTV

Тази събота от 16:00 часа гост в студиото на „120 минути” по bTV ще бъде Маргарита Попова, за да направи публичен отчет на дейностите си като вицепрезидент. Светослав Иванов ще срещне зрителите с още един президент – Георги Първанов ще коментира атаките спрямо инициативата АБВ.  Външният министър Кристиян Вигенин ще влезе в студиото на „120 минути” в седмицата на евродоклада за България и скандалните визити на депутати в Сирия и Тайван.

Любопитни истории за политика и политици под сянката  на Мулитгруп ще сподели бившият главен секретар на Министерския съвет на Република България в правителството на проф. Любен Беров – проф. Стоян Денчев.

Зрителите на bTV ще видят коментара на Албена Денкова, която триумфира с Максим Стависки в руското шоу “Купата на професионалистите” в Москва. И още – как арестите на политици и медийни магнати спечелиха похвалите на Брюксел, както и размислите на любимите актьори Никола Стоянов и Джулия Бочева от „Революция Z – тази събота от 16:00 часа в „120 минути” със Светослав Иванов.

Гледай видео записи от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 25 януари 2014 г.