Актьори и герои в Полицаите от края на града – пълен списък

Най-новият български сериал „Полицаите от края на града” започва с двоен епизод този петък в 21.00 ч. по NOVA

Звездният актьорски състав на комедийната полицейска поредица се включи с любопитни детайли от синия килим по време на медийната гала премиера

С двоен първи епизод започва най-новият комедиен български сериал  „Полицаите от края на града“ на 9 март в 21.00 ч. по NOVA. Това е поредната българска продукция в праймтайма на телевизията, с която медийната група затвърждава подкрепата си за българските филми на всички свои платформи. 

„В историята на киното и сериалите има много продукции на полицейска тематика – някои сериозни, други комедийни. В последните 20 години правим продукции, които забавляват хората и това е страхотно. С „Полицаите от края на града“ се насочихме в комедийната посока, сериалът ще предизвиква много усмивки. Имаме изключителен отбор от актьори! Целта на сериала е да забавлява. Стартираме този петък и се надявам да имаме успех“, сподели продуцентът на сериала Магърдич Халваджиян, който заедно с главните действащи лица в поредицата посрещна представители на медиите на специален син килим по време на премиерата на първия епизод.

Полицаите от несъществуващото РПУ Запад надминават и най-смелите очаквания за абсурдни ситуации, в които могат да попаднат служителите на реда. Банков обир, инфарктен разпит на заподозрян и труп, от който спешно трябва да се отърват, са само част от аварийните ситуации, пред които ще се изправят Инспектор Пламенов – Пацо (Герасим Георгиев – Геро) и специалния му екип в състав – Калоян Милев – Калата (Румен Угрински) и  Кристиян Колев – Крис (Кристиян Милатинов) още в началото. И когато зрителите си мислят, че няма какво повече да се обърка, специалният отряд на „Полицаите от края на града” нанася поредния забавен удар, доказвайки, че за него няма невъзможни неща.

Провал в службата се превръща в най-страшния кошмар на Пацо – той е понижен, бонусите му са временно отнети и е преместен в РПУ Запад, под наблюдение не на друг, а на собствения му тъст. Но това не е всичко, защото целият му живот ще се промени на 180 градуса. Пацо заедно със съпругата, дъщеря си и майка си е принуден да се премести да живее… на Запад. Любящата му половинка Нели, в обувките на която влиза Стефания Колева, никога през живота си не е работила, но сега ще попадне в ново доста забавно амплоа. Дъщерята на Пацо – Криси, в чиято роля ще видим още едно ново лице – Йоана Кирчева, също ще бъде изправена пред огромно предизвикателство. Подготвени ли са за това, което им предстои, и какво ще им донесе новият им живот – зрителите предстои да видят съвсем скоро. 

В “Полицаите от края на града” зрителите ще видят някои от най-популярните и обичани комедийни актьори: Герасим Георгиев – Геро, Стефания Колева, Румен Угрински, Милица Гладнишка, Краси Ранков, Ненчо Балабанов, Албена Михова, Алекс Раева, Мария Игнатова, Алексей Кожухаров. Много млади и талантливи актьори също участват в най-новия български комедиен сериал, а някои от тях ще направят своя телевизионен дебют. Поредицата е със специалното участие на любимия телевизионен тандем – Васил Василев – Зуека и Димитър Рачков и Виктор Калев, които също влизат в полицейски униформи.

Не пропускайте да видите как най-забавните полицаи са способни да попадат в най-абсурдните ситуации, които човек може да си представи. Гледайте “Полицаите от края на града” от 9 март, всеки петък в 21.00 ч. по NOVA.

Списък актьори и герои:

Герасим Георгиев – Геро
Досие “Пацо“

Име: Пламен
Фамилия: Пламенов
Пол: мъж
Семеен статус: женен

Информация: Инспектор Пламенов е дългогодишен служител в системата на МВР. Той е амбициозен и упорит. Също така е и блестящ пример за това … как НЕ трябва да действа едно ченге. Перфектен е в това да допуска гаф след гаф. След поредната издънка – Пацо е прехвърлен в РПУ Запад. Там го очакват безброй заплетени случаи и най-опасните престъпници в страната. Но най-лошото е, че ще бъде под командването на комисар Стефан Желязков – безкомпромисен ръководител и … негов тъст.

По случая “Пацо“ ще работи доказан професионалист от отдел “Комедия“ – Герасим Георгиев – Геро. Любимец на зрителите, благодарение на изявите си в „Господари на Ефира”, “Пълна Лудница“ и “Като две капки вода“. Геро е eдна от звездите на Малък градски театър “Зад канала“. С роли в множество съвременни български филми като “Възвишение“, “Посоки“, “Летовници“ и други.

Румен Угрински
Досие “Калата“

Име: Калоян
Фамилия: Милев
Пол: мъж
Семеен статус: необвързан

Информация: Калата е мил, състрадателен, много чувствителен и доста наивен полицай. Лоялността му към Пацо го изпраща в РПУ Запад. Калата е експерт в преговорите. Ако ви похитят терористи, може да разчитате на него. Той няма да остави нещата така и веднага би предложил … да отвлекат и него, за да не бъдете сам в този труден момент. Винаги е готов да помогне на другите, но самият той има нужда от помощ, за да върне при себе си най-голямата си любов – Ина. С нея ги дели само една ограничителна заповед, издадена по нейно желание.

С изпълнението на мисия “Калата“ се нагърбва агент Румен Угрински. След като завършва НАТФИЗ през 1994 г., Угрински получава покана за Централния куклен театър, където работи и до днес. Звездата му изгрява с образа на комисар Костов в “Пълна Лудница”, а през 2008 г. е избран за водещ на “Господари на ефира“. Освен това участва в множество късометражни филми и сериали като “Тя и той“ и “Кафе пауза“. Oзвучавал e героите в хитови филми като „Хари Потър“, „Мегаум“ и други.

Кристиян Милатинов
Досие “Крис“

Име: Кристиян
Фамилия: Колев
Пол: мъж
Семеен статус: необвързан

Информация: Крис е потомствен полицай. Специалист е в боравенето с огнестрелни оръжия. Ненавижда работата зад бюро, също така и не обича униформите. Има склонност към нарушаване на правилата. Избухливият му нрав доста често му навлича големи проблеми. Крис действа на принципа: Първо стрелям, после … пак стрелям и чак тогава питам, но може и да стрелям отново. Попада в РПУ Запад, където ще работи под ръководството на бившия си тъст – Стефан Желязков.

Със случая “Крис“ се заема младата надежда Кристиян Милатинов. Започва артистичния си живот в ранна детска възраст. На шест години вече е асистент на баща си в цирка и вариететни програми. На 12 години заминава със семейството си за Испания. Там активно се занимава с футбол. Достига до юношеския отбор на футболен клуб Барселона, но същевременно продължава да развива страстта си към седмото изкуство. Впоследствие придобива опит от различни актьорски школи в Испания, Лос Анджелис и Мексико, където е живял последната една година. Избран е за главна роля във филма “Никой” ( No One) на младия режисьор Андрей Андонов. Снимал се е в множество реклами, включително и под режисурата на легендата в Холивуд – Оливър Стоун.

Васил Василев – Зуека
Досие “Гого“

Име: Благой
Фамилия: Трифонов
Пол: мъж
Семеен статус: неясен

Информация: Гого е полицай от старата школа. Обича да действа на момента и мрази политическата коректност, адвокатите, бюрокрацията и компютрите, които, според него, са пречка за изпълнението на служебните задължения на един истински полицай. Нестандартната му визия не се дължи на изгубен бас … просто работи под прикритие като сводник. Гого се разбира перфектно с колегите си и по всякакъв начин се опитва да отучи Господинов от “вредните навици“, които е придобил в академията.

По случая “Гого“ ще работи агентът с легендарен статус в отдел “Комедия“ – Васил Василев-Зуека . Звезда от телевизионния екран още от времето на култовото предаване „КуКу“, водещ на “Господари на ефира” и “Като две капки вода”. Кино изявите му включват запомнящи се роли във филми като “Посоки“, “Граница”, “След края на света”, “Асистентът”, “Мила от Марс” и много други.

Димитър Рачков
Досие “Господинов“

Име: Ангел
Фамилия: Господинов
Пол: мъж
Семеен статус: обвързан

Информация: Ангел Господинов е дисциплиниран, изпълнителен и напълно отдаден на идеята да стане добър полицай. Постъпва в РПУ Запад веднага след завършване на /академията с най-висок успех. Смята, че именно в най-опасното РПУ ще може да покаже своите качества. Обича ясните заповеди и им се подчинява, без да ги оспорва. Често е обект на шеги от страна на колегите си. Ако искате нещо да се обърка – възложете го на Господинов.

По случая “Господинов“ ще работи агент от отдел „Господари на ефира“ – Димитър Рачков. Любимата звезда на България се впуска в най-новото си актьорско предизвикателство с ролята на полицай Ангел Господинов. Изключителният му талант и уникалното му чувство за хумор блеснаха в телевизионните предавания “Клуб НЛО“, “Пълна лудница“ и му осигуриха титулярно място като водещ на “Господари на ефира“ и “Като две капки вода“. Многобройните му фенове имат възможността да го гледат и на големия екран в някои от най-успешните български кино продукции като “Възвишение“, “Пътят към Коста дел Маресме“, “Бунтът на L”, “Патриархат“ и в хитовите театрални постановки “Вражалец“, “Хъшове“ и други.

Алекс Раева
Досие “Силвия“

Име: Силвия
Фамилия: Желязкова
Пол: жена
Семеен статус: обвързана

Информация: Силвия Желязкова е дъщеря на комисар Желязков и инспектор с изключително отношение към работата си в полицията. Новината, че става ръководител на Научния отдел в РПУ Запад определено изненадва току-що пристигналите там Пацо, Крис и Калата. Най-вече Крис, който е неин бивш съпруг. В момента Силвия има връзка с Марин Рашев – млад и амбициозен адвокат. Всички доказателства сочат, че любовта й към Крис е останала в миналото. Но в РПУ Запад доказателствата понякога не значат нищо …

По случая “Силвия“ ще работи агент, притежаващ X Factor – Алекс Раева. Мултиталантливата певица, актриса и телевизионна водеща, чиято кариерата стартира в “Шоуто на Слави“, направи актьорския си дебют в сериала “Седем часа разлика“. През 2016 води кулинарното риалити “Bake Оff: Най-сладкото състезание“, заедно с Рафи Богосян. Част е и от журито в забавното предаване „Пееш или лъжеш“. Заедно с Мария Игнатова изграждат супер успешния тандем водещи на X Factor.

Стефания Колева
Досие “Нели“

Име: Корнелия
Фамилия: Пламенова
Пол: жена
Семеен статус: омъжена

Информация: Нели е съпруга на Пацо, дъщеря на комисар Желязков, сестра на Силвия и най-добра приятелка на Джиджи. Тя е интелигентна, отговорна и чувствителна жена. Готова е на всичко, за да помогне на хората, които обича. Нели е перфектна домакиня, а кулинарните й умения я изстрелват право в заведението на Джиджи и двете стават съдружнички. Вкусотиите, които Нели приготвя, привличат много клиенти. По този начин бизнесът на нейната приятелка процъфтява отново.

По случая „Нели“ ще работи агент Стефания Колева, обичана от публиката заради поредицата си брилянтни роли в сериалите „Клиника на третия етаж“, „Тя и той“ и „Женени с деца в България“ и „Секс, лъжи и ТV“. Стефания Колева e една от звездите на Народния театър “Иван Вазов“, със запомнящи се роли в постановки на големите български театри – Театър “Българска армия“, Театър “София“, Младежки театър “Николай Бинев“ и други.

Красимир Ранков
Досие “Желязков“

Име: Стефан
Фамилия: Желязков
Пол: мъж
Семеен статус: вдовец

Информация: Комисар Стефан Желязков работи в РПУ Запад от 41 години, а от 24 го и ръководи. Носи му се слава на строг и безкомпромисен. Не понася некадърността и липсата на професионализъм. Комисар Желязков се грижи и защитава своите служители, но не се колебае и да ги наказва, когато грешат. А в момента, в който Пацо, Крис и Калата идват в РПУ Запад, грешките започват да стават все повече.

Със случая “Желязков“ се захваща доказан професионалист от спец. частите на българската комедия – Красимир Ранков, спечелил сърцата на няколко поколения зрители с изпълненията си в култови български филми като “Вчера”, “Маргарит и Маргарита” и международната мегапродукция “Изток – Запад”. Завладяващи е и актьорската му игра в хитови български сериали като “Етажна собственост”, “Ние, нашите и вашите“, “Стъклен дом” и “Дунав мост”.

Албена Михова
Досие “Марги“

Име: Маргарита
Фамилия: Желева
Пол: жена
Семеен статус: необвързана

Информация: Марги работи в квартала, откакто се помни и познава не само повечето престъпници, но и техните близки и приятели. Престъпниците я уважават и се срамуват, когато ги залови на местопрестъплението, защото тя винаги им припомня какви добри деца са били като малки и колко ще огорчат майките си. Тя е уравновесена и буди доверие. Не обича да използва груба сила, но има изключително точен мерник и не се колебае да използва оръжието си, когато се налага. Има чувства към инспектор Пламенов, но по всякакъв начин се опитва емоциите да не се отразяват на работата й.

По случая “Марги“ ще работи агент Албена Михова. Вечно усмихнатата актриса е любимка на зрителите, благодарение на „Пълна Лудница“, “Като две капки вода”, превъплъщенията й в “Бай Брадър“ и множество театрални постановки.

Милица Гладнишка
Досие “Джиджи“

Име: Верджиния
Фамилия: Горанова
Пол: жена
Семеен статус: неясен

Информация: Джиджи е съседка на семейство Пламенови. Тя живее със синовете си – Кико и Гришо. Сама се грижи за тях и се старае да не им липсва нищо. Джиджи държи малко заведение, което е пред фалит. Но след идването на Нели това се променя. С Нели са приятелки от деца, но по стечение на обстоятелствата двете са загубили връзка. Животът на Джиджи със сигурност не е бил лек, за разлика от нейното …. поведение. Тя често има бурни, но кратки връзки с мъже. Най-добрият начин да забрави някой мъж е … като хване нов.

С мисия “Джиджи“ се заема агент Гладнишка – Милица Гладнишка. В любимка на зрителите я превръщат сериалът “Етажна собственост“, предаването “Господари на ефира“ и шоуто „Като две капки вода“. Позната е и с изявите й като жури на формата за звездни превъплъщения, както и в забавното предаване „Пееш или лъжеш“, музикалните проекти с Мишо Йосифов, представления като „Секс за първи път“ и „Да хвърлим операта в джаза“.

Ненчо Балабанов
Досие “Костов“

Име: Борислав
Фамилия: Костов
Пол: мъж
Семеен статус: необвързан

Информация: Три думи описват Борислав Костов – напълно завършен полицай. Завършил е право, криминалистика и политология. Магистър е по национална сигурност. Стажувал е и в Интерпол. Костов е експерт – криминолог и перфекционист в работата си. Това дразни голяма част от неговите колеги, но пък го превръща в любимец на комисар Желязков, който смята, че именно Костов е бъдещето на родната полиция. А Пацо смята, че Костов е натегач.

Със сложната задача “Костов“ се заема агент Ненчо Балабанов. Звездата му изгря в “Като две капки вода”. Първата му поява в „Господари на ефира“ е със създадения от него уникален образ FaceБойко, след което става част и от екипа водещи предаването. Заедно с Мария Игнатова води и забавното шоу „Пееш или лъжеш“. Сега мултиталантливият актьор ще забавлява зрителите като служител на реда в най-новия сериал на NOVA – “Полицаите от края на града”.

Алексей Кожухаров
Досие “Къци“

Име: Константин
Фамилия: Марков
Пол: мъж
Семеен статус: необвързан

Информация: Патологичната неувереност на Къци му пречи да прояви своите качества като полицай. Той е изключително нервен и притеснителен, когато е на мисия. Но когато не е, нещата стоят по друг начин. Доста често именно той дава тон за шеги с колегите. Марков е единствен син и е много привързан към майка си, с която все още живее. Също така е принуден да живее и с гафовете, които допуска ежедневно.

Върху случая “Къци“ ще работи агент Алексей Кожухаров. Познат на телевизионните зрители като участник в шоуто “Като две капки вода” и с изявите си в сериала “Морска сол“ и шоуто “Пълна лудница”. Алексей Кожухаров се изявява и зад кадър – сценарист е на успешния български екшън “Бензин”, създаден с подкрепата на NOVA.

Гледай видео запис онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 9 март 2018 г.