Акценти от програмата на Hallmark Channel – гледай през ноември с онлайн видео и снимки

Акценти от програмата на Hallmark Channel – гледай през ноември

ПРЕМИЕРНИ ФИЛМИ – събота вечер от 20:00 ч.

ИКОНОМКАТА (HOUSE SITTER) 7 ноември

Изпълнен с екшън, трилър с участието на Тори Спелинг в ролята на безработна художничка, която се оказва въвлечена в смъртоносен триъгълник, докато се грижи за дома на тайнствен мъж. Обезсърчена от безкрайна поредица интервюта, Дона приема с готовност предложението да се грижи за дома на тайнствения Франсоа. Нещата изглеждат мистериозно от самото начало, когато новият й работодател реагира бурно срещу нарушилия границите на имота му Фил. В къщата започват да се случват странни неща и скоро става ясно, че някой наблюдава Дона. При повторната среща с Фил между двамата се зараждат чувства, но при завръщането си Франсоа е разгневен, когато научава за връзката им. Накрая Дона установява, че двамата мъже са братя, които са се отчуждили един от друг. Преди много години единият от тях е станал причина за смъртта на родителите им, а сега са на път да се случат нови убийства.

ПРОСТО ДИШАЙ (JUST BREATHE)21 ноември

Когато разглезената тийнейджърка Сидни Фостър стига твърде далеч, майка й не издържа повече и изпраща непокорната си дъщеря при баща й. Но, родителите са се лъгали горчиво, надявайки се че животът в малкото градче в щата Минесота далеч от изкушенията на големия град, ще укроти момичето. Сидни продължава с лошото си поведение и само втората съпруга на баща й е в състояние да достигне до корените на проблемите й и до тяхното разрешаване, от което Сидни отчаяно се нуждае.

ЧЕСТВАНЕ НА 20 ГОДИНИ „ЗАКОН И РЕД”

Двойни епизоди на „Закон и ред: Умисъл за престъпление”
17, 18, 19 ноември, 20:00 и 21:00 ч.

През този месец Hallmark Channel чества 20-годишнината на сериала „Закон и ред” с три специални вечери, представящи някои от най-добрите епизоди на „Закон и ред: Умисъл за престъпление”. Популярната поредица, част от изключително успешния – „Закон и ред”, е с участието на Винсънт Д’Онофрио в ролята на Робърт Горън от нюйоркския Отдел за тежки престъпления – детектив, който с настървение разгадава мислите на най-големите престъпници в града, за да ги предаде на правосъдието.

„Закон и ред: Умисъл за престъпление” запознава зрителите с начина на мислене на престъпниците, проследявайки психологическите подходи, използвани от звеното за разкриване на престъпленията. Комбинацията от висок драматизъм и психологическия поглед в умовете на някои от най-жестоките злодеи, прави поредицата любима за феновете на криминалните филми и сериали.

ФИЛМИ ЗА МОМИЧЕТА
Всеки вторник от 20:00 и 22:00 ч.

Извадете кутията с шоколадови бонбони и пригответе носните си кърпички, защото Hallmark Channel предлага множество филми за момичета всеки вторник през ноември, започвайки с ИСТОРИЯТА НА „АНГЕЛИТЕ НА ЧАРЛИ“ (3 ноември) – неофициалнен разказ за случващото се зад камерата в емблематичното детективско шоу плюс ДА СЕ ВЛЮБИШ В СЪСЕДСКОТО МОМИЧЕ, в който зряла двойка се опитва да възпламени отново младежките си страсти, но не и ако майките им са решили друго. В И ДА, И НЕ (10 ноември) ще видите една сватбена агентка, която може да организира чудесно всяко сватбено тържество, освен своето собствено, и СИЛАТА НА ЛЮБОВТА – трогателен драматичен разказ за една бременна жена и съпруга й, които тръгват на Запад в търсене на приключения. В ПРОСТО ДИШАЙ (21 ноември) една тийнейджърка се научава да преодолява проблемите с гнева си, а в ОМЪЖИ СЕ ЗА МЕН двама твърде различни хора се влюбват и трябва да уредят отношенията с родителите.

НОЩ НА ТРИЛЪРИТЕ ПО HALLMARK CHANNEL

Всеки четвъртък от 20:00 и 22:00

В ЗА ЧАСТИ ОТ СЕКУНДАТА (5 ноември) животът на един богат адвокат (Клайв Оуен) се променя завинаги, след като спор с непознат случайно завършва със смърт. Следва НЕСПОКОЙНИТЕ ДУХОВЕ – разказ за женски затвор, в който витаят духове. В ИКОНОМКАТА (12 ноември) една художничка е принудена да се бори за оцеляването си в къща, пълна с мистерии; НАБЕЖДАВАНЕ – разказ за ченге (Роб Лоу), което трябва да се справи с миналото си, попадайки във властта на голям престъпник (Сам Нийл). СМЪРТОНОСНО УЕДИНЕНИЕ (26 ноември) проследява съдбата на избягал затворник, който се сближава с една вдовица, но не в търсене на любовта й, а на скрити диаманти… а ДЖЕРИКО МАНШЪНС разказва за убийството на масажистка в жилищен блок – заподозрените са много, но възможно ли е тревожният пазач да държи ключовата улика?

Коментари (1)

Публикувано в на 27 октомври 2009 г.