Ако слушаме зодиите, Ива и Мавриков никак не се понасят!

Ива и Мавриков не са подходяща двойка според техните зодии, заяви Алена в “Денят е прекрасен”

В петък гост в студиото на “Денят е прекрасен” беше астрологът на bTV Алена. Тя разясни какви са причините за неуспешен брак и кои зодии си подхождат в двойка.

Алена прогнозира,  че връзката на Ива и Мавриков е „нехармонична и крива, с остри ръбчета за изглаждане”.

Тя обясни, че според техните зодии, двамата водещи са пълни противоположности и винаги ще бъдат в опозиция. Ива и Мавриков обаче приеха думите й като предизвикателство да докажат, че са хармонично екранно семейство.

Защо все по-често се разпадат браковете, водещите попитаха и журналистката Мария Касимова, която е преживяла тежък развод. „Доволна съм от решението за развод, в добри отношения съм с бившият ми съпруг, имам чудесна връзка, но и ми се иска да си имам предишния брак”, отговори Мария на въпроса дали е щастливо разведена.

В типичния си хумористичен дух Мавриков попита бракоразводния адвокат Стефан Ботев дали в предбрачните договори има клауза за правене на любов, но за негово съжаление последва отрицателен отговор.

Семейният терапевт Цанко Цанков сподели опита си: „Жените са по-емоционални, те търсят помощта ни по-често. Какво значи завинаги – завинаги неща няма, няма нищо лошо в развода.”

В понеделник в „Денят е прекрасен” ще започне голям ремонт. Точно в 10:00 часа по bTV зрителите разберат какви изненади са си подготвили един на друг Ива и Мавриков.

Коментари (0)

Публикувано в на 29 октомври 2010 г.