Агресията на младите през погледа на експерти

„Н3DЕЛЯ Х3”: Какво провокира агресията при младите?

За училищното насилие и агресията на младите ще говорят Андрей Захариев и събеседниците му в тазседмичното издание на „Н3DЕЛЯ х3”, което започва в 12:30 ч. Негови гости ще бъдат психологът Жоро Добринов, журналистът от БНТ Иво Никодимов, сценаристът на филма „Номер 1” Явор Михайлов и Анна Кръстева, директор на 35-о училище в София, където учи пребитият тази седмица деветокласник, който загуби бъбрека си след инцидента.

Втората тема, която Андрей Захариев ще обсъди, е поканата от Русия към България за присъединяване към Евразийския съюз. Събеседници в студиото ще бъдът политологът Огнян Минчев и Светлана Шаренкова, общественик, издател и председател на Форум „България-Русия”.

В 13:30 Мария Силвестър ще търси отговор на въпроса могат ли пенсионерите у нас да живеят щастливо. Нейни гости по темата ще бъдат Албена Хюбнер, редактор на сайт за хора над 50 години, и психологът Елза Калоянова, а видеоразходката й ще ни отведе при собственика на ферма за щрауси в село Брестница Стефан Данаилов.

Срещу какво се бунтуват днес младите хора? Има ли нещо вярно в това, съединението прави силата? Кои неща, завършващи на „-ин”, не трябва да взимаме и защо? Оригиналните отговори на тези въпроси идват в 16:30 часа с Камен Воденичаров и неговия специален гост Спенс.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 28 ноември 2011 г.