Адриналинки от „Господари на ефира“ господстват в САЩ

Само седмица остава за кандидат-адреналинките да станат част от „Господари на ефира”

Веднъж Адреналинка, завинаги звезда!

Единственият и оригинален кастинг за Адреналинки на „Господари на ефира“ тече с пълна сила. Остават броени дни до 25-ти юли. Дотогава всички желаещи момичета могат да кандидатстват на сайта на шоуто gospodari.com (за повече информация: 02/946 33 23). Конкуренцията се засилва с всеки изминал час и задачата на продуцента Джуди Халваджиян да избере Адреналинките става все по-трудна. Избраните красавици ще имат честта да открият юбилейния 10-ти сезон на култовото шоу в НОВА ТВ!

Вакантното за момента място на Адреналинка в „Господари на ефира“ е примамливо за все повече млади момичета, защото освен популярността и обичта на стотиците хиляди фенове, работата в едно от най-популярните предавания през последните години отваря много врати на талантливите дами. Три Адреналинки в момента живеят в САЩ, където се реализират повече от успешно. Спокойно може да се каже, че те сбъднаха не само българската, а и американската мечта.

Теди и Ени:

Евгения Радилова – Ени /прекрасната брюнетка от 1-вата двойка Адреналинки/ превзе сцените на Бродуей, постигайки мечтата си да бъде актриса. Тя вече има доста представления зад гърба си, както и няколко рекламни договора. В момента Ени  се готви за поредната си театрална премиера.

Партньорката й Теди също работи в Америка, където управлява танцова школа.

Веси:

Заради травмата си пък, Веси /която напусна шоуто след скъсан менискус и беше заместена от Алекс/ все още не се занимава активно с танци, но и тя живее и работи в страната на неограничените възможности.

За щастие на почитателите си някои от Адреналинките избират кариера в България. Красавицата Жана / Жанета Танева/ сбъдна мечтата си да стане ТВ водеща.

Кандидатките да сбъднат своите мечти и да станат Истинските Адреналинки в кастинг 2012 са вече над 400. Странното е, че за пръв път сред момичетата преобладават брюнетките. Горната възрастова граница за момента е 29 години. Не липсват обаче и момичета, които все още са на 17, но до септември вече ще са пълнолетни. Открояват се омъжени дами и млади майки, както и момичета, за които това няма да е първия Кастинг за Адреналинки. По-интересното е, че няколко кандидатки може би все още не подозират, че участват в надпреварата, защото са записани от техни близки.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 юли 2012 г.