Адреналинката Жана: Бареков е журналист от най-висока класа

Адреналинката Жана остана в миналото, захваща се със социални теми

Красивата Жана, позната на зрителите като „адреналинката Жана“, влиза в ново амплоа. Освен на приятната визия, Жана разчита на своя интелект и култура, за да се справи с новото начинание. Жана е родена в Стара Загора. Завършила е СУ „Св. Климент Охридски”, специалност Туризъм. Убедена е, че някой ден ще работи по специалността си.

– Жана, ти започваш своя рубрика в сутрешния блок на ТВ 7, готова ли си за това предизвикателство?

– Да! Готова съм, дори съм малко нетърпелива да започна да работя активно.

– Кога ще стартира твоята рубрика, каква точно е ролята ти?

– Надявам се на 1-ви ноември да е първото предаване. Радвам се, че зрителите ще видят нещо съвсем различно от представите им за сутрешен блок. Аз ще водя рубрика за лайфстайл, култура, социални теми, сигнали за нередности на зрителите. Все още уточняваме детайли по концепцията.

– Широката публика те познава от шоуто „Господари на ефира”, но в последната година ти изчезна от екрана. С какво се занимаваше през това време?

– Да, наистина съвсем съзнателно се оттеглих в последната година. Исках да се вгледам в себе си, да акумулирам нова енергия и да поема по нов път. Смятам, че съм готова за промяната и зрителите ще ме приемат в новото амплоа. Вече не като адреналинката Жана, а като водеща в сутрешен блок.

– Освен смяна на амплоато, сменяш и часовите пояси, на какво ще заложиш в сутрешния блок за да те харесат зрителите на ТВ 7? Ти си красиво момиче.

– Да, наистина от вечерен късен час, когато се излъчваше шоуто, отивам в сутрешен блок. Знам, че хората ме приемат като красива, но това не е достатъчно, не искам да печеля зрителите с физическа красота. Разбира се, че и това е важно, но според мен по-важни в този случай ще са моята работа, интересните теми, по които ще събеседвам с гостите. Те ще са от най-различни сфери на културния, социалния живот, което предполага, че трябва да притежавам богата обща култура и да съм достоен събеседник. Убедена съм, че ще се справя.

– Как ще се справиш с ранното ставане?
– Имам режим и ранното ставане за мен не е проблем .

– Страхуваш ли се от това което ти предстои? Как работите с Николай Бареков?
– Не. Когато Николай Бареков ми предложи да работя в сутрешния блок на ТВ 7, аз се съгласих почти веднага. Не се страхувам, защото зад гърба си имам професионалист с неговия опит. За мен Бареков е журналист от най-висока класа.

Надявам се, че с колегите в екип ще преодоляваме трудностите в общия си професионален път.

Инфо: BLife

Коментари (1)

Публикувано в на 11 октомври 2010 г.