Адреналинката Ени се завръща в „Господари на ефира“!

Евгения Радилова – Ени от „Господари на ефира“до Бродуей и обратно

Най успешната Адреналинка се завръща в петък вечер в „Господари на ефира“. Евгения Радилова – Ени беше част от първата двойка Адреналинки на шоуто. След незабравимата си поява в нашия ТВ ефир, тя направи още по-зашеметяващ дебют в меката на шоубизнеса САЩ. Преди осем години, след като приключи ангажимента й в „Господари на ефира“, Ени отлетя за Ню Йорк и определено сбъдна наяве американската мечта.

Нашето момиче спечели Златния медал на своята театрална академия в Ню Йорк. Преди нея тази награда са печелили Робърт Редфорд, Дани Де Вито и Катрин Хепбърн.

След успешното завършване на академията, пътят на талантливата екс-Адреналинка към големите сцени на Бродуей е открит. Поверяват й главни роли в представления като „Кървава сватба“ и други, до момента 15 спектакъла. Снимала се  е и в 10 филма. Едно от най-впечатляващите и участия е в хитовия сериал „Закон и ред“.

Евгения успява да издържи изпита и да бъде приета в The Actors Studio – студио основано от Ал Пачино, Харви Кайтел и Елън Бърстин. Измежду 1200 души са избрани едва 3-ма и Ени е една от тях. Точно преди седмица нашата Адреналинка се среща за първи път с Ал Пачино, за да четат заедно сценарий за бъдещия им общ филм. Разбира се тя очаква с нетърпение работата си с гения.

Извън кариерата си на актриса Ени има изяви и като фотомодел. Заснела е 5 ТВ реклами и над 30 печатни. Работила е с някои от най-добрите фотографи в света и дори е снимала фотосесия със самата Адриана Лима.

Освен всичко това, между многото й проекти, тя намира време да преподава актьорско майсторство на деца. Създаде и своя театрална компания, наречена Dare to Speak („Осмели се да говориш“). Една от причините за завръщането й в България, освен да види семейството, приятелите и колегите си, които не е виждала от години, е да събере засега малък екип от артисти, така че да работи в САЩ, но и в България. За тези и другите си планове и все още неосъществени мечти, Ени ще разкаже на Зуека и Рачков в студиото на „Господари на ефира“ в петък от 23 часа по Нова телевизия.

Коментари (0)

Публикувано в на 3 октомври 2013 г.