Аделина Радева рекламира Нова телевизия по БНТ

От този понеделник сутрешният блок на НОВА „Здравей, България“ стартира с нов тандем. На празния стол до Виктор Николаев седна новата му телевизионна партньорка – Аделина Радева.

Според слухове, бившата водеща на БНТ се била прицелила в мястото на Ани Цолова още преди две години.

За да осъществи амбицията си, тя получила помощ от своята близка приятелка Вяра Анкова, която след края на мандата си като генерален директор на БНТ зае поста директор „Новини и публицистика“ в първата частна медия.

Новата длъжност й дала възможност да материализира желанието на Аделина, привличайки я в екипа на телевизията и по-специално в екипа на „Здравей, България“.

Радева, която и преди е партнирала на Николаев, като водеща на сутрешния блок на БНТ, не е сред водещите, които могат да се гордеят, че не са правили грешки в ефир.

Най-големият й гаф е свързан именно с настоящия й работодател. През 2015 г. тя започна сутрешния блок на държавната телевизия с анонса: „Добро утро на всички, които сега се събуждат с ефира на Нова телевизия!“

Доскорошният кадър на БНТ преди броени дни влезе в отбора на НОВА, като от медията обявиха, че Радева ще заеме празния стол до Николаев, който остана сам след отстраняването на Ани Цолова през септември.

Инфо: Fakti.bg

Коментари (0)

Публикувано в на 16 януари 2018 г.