„Ад в клетка“ – bTV Comedy излъчва най-екстремния кеч!

Сина и Барет разчистват сметки в най-зрелищния кеч турнир „Ад в клетка” по bTV COMEDY

Дългоочакваното събитие ще се излъчи на 29 октомври от 23:00 часа

Този път никой не може да избяга. Никой не може да преговаря. Не може да се разчита на външна намеса! Идва времето за „Ад в клетка” – турнирът на Световната федерация по кеч, по време на който всички главни мачове се провеждат зад 6-метрова, 5-тонна стена от стомана. Събитието ще бъде излъчено по bTV COMEDY на 29-ти октомври от 23:00 часа.

Мачовете в „Адска клетка” са сред най-зрелищните в света на кеча. Те са изключително редки и се провеждат само в случаите, когато дадена вражда достигне връхната си точка. Защото след като участниците влязат зад стените на клетката, тя се отваря едва когато на краката си може да се държи само един от тях!

Тази година съдбата на двете най-престижни титли в света на кеча ще се реши в клетката. Любимецът на феновете Ренди Ортън ще защитава златото на Федерацията срещу Шеймъс, а Кейн ще трябва да спасява себе си и световната титла в тежка категория от гнева на Гробаря.

Веднага след „Нощта на шампионите”, когато Келтският войн загуби златния си колан, той се позова на гарантираното му по договор право на реванш. Сега Шеймъс ще има последен шанс да си върне титлата, а Пепелянката започна психологическа война и даде ясно да се разбере, че е готов на всичко, за да остане шампион!

Кейн вече победи Гробаря веднъж, но шансовете му драматично намаляват в момента, в който влезе в клетката. Феновете я определят като „Дома на Гробаря” и това не е случайно – Феномена има най-много мачове в „Адска клетка” от всеки друг кечист. Никой не познава по-добре тънкостите на този тип двубой от него…

Феновете очакват с нетърпение още един двубой – между Джон Сина и лидера на „Нексъс” Уейд Барет. Залозите никога не са били по-високи, защото ако Сина спечели, „Нексъс” трябва да се разформирова. Но ако Барет победи, Сина трябва да се присъедини към групата!

Всякаква външна намеса в този мач е абсолютно забранена и ще доведе до моментална дисквалификация. И Сина, и Барет са готови за бой, защото и двамата имат сметки за разчистване един с друг!

Коментари (0)

Публикувано в на 25 октомври 2010 г.