Абсолютно всяка събота: JimJam щурее с дечицата в Зоопарка! с онлайн видео и снимки

Абсолютно всяка събота: JimJam щурее с дечицата в Зоопарка!

Детският тв канал JimJam и инфо гайд за РОДИТЕЛИ „Детето” ви канят на весели детски срещи в столичния Зоопарк

Детският телевизионен канал JimJam и тази година подкрепя инициативата на  инфо гайд за РОДИТЕЛИ Детето – Family Fun – в Софийската зоологическа градина през юни.

Не пропускайте да посетите откритата сцена (до детската площадка) на Зоологическата градина, където всяка събота от 10.30 до 13.30 часа децата и техните родители ще имат възможност да прекарат няколко часа заедно в непринудена и весела атмосфера. Предвидените занимания и забавления са напълно безплатни.

На разположение на децата ще има материали за рисуване, те ще могат да играят и да участват в различни креативни и забавни занимания и, разбира се, ще имат възможност да проявят таланта си. Предвидени са пъзели, играчки и отделен кът за най-малките и техните родители, както и томболи с подаръци.

Не пропускайте да се позабавлявате с детският тв канал JimJam и инфо гайд за РОДИТЕЛИ „Детето” в столичния Зоопарк всяка събота през юни…

Забавленията ще продължат и всяка събота през юли, август и септември!

––

За телевизионния канал JimJam и неговите забавни предавания и сериали

Най-подходящ за малките зрители на възраст между 1 и 6 години, каналът предлага пленителен и забавен програмен микс от най-любимите анимационни и  музикални филми, завладяващи приказни истории, куклени шоупрограми и анимации с глинени фигурки в света.

JimJam излъчва най-обичаните и най-утвърдените програми в детската телевизия, сред които са „Пингу”, „Томас и приятели”, „Строителят Боб”, „Кипър”,  „Анджелина балерина” и „Барни и приятели”.

Всяка събота през юни очаквайте маратон с епизоди на поредицата „Динозавърчето Дороти”. Дороти е петгодишно дружелюбно динозавърче, което обича да пее и танцува. Тя кани малките зрители на неспиращи забавления в красивия си дом и прекрасната си цветна градина, където винаги има весели игри и нови открития.

Продължава и сериалчето „Джармис” – историята за група звездички, които всяка сутрин, след като са блещукали на нощното небе, слизат да си играят в градината на Тим и Холи и непрекъснато попадат във всякакъв вид забавни приключения.

Вижте морето” потапя малките зрители в дълбините на океана, за да ги срещне с невероятните подводни създания и да ги запознае с изумителни факти за живота им.

Канал JimJam създава стимулираща и сигурна среда, в която хлапетата могат да научават нови неща, докато растат. Ако искате вашето дете да гледа JimJam, обърнете се към своя кабелен или сателитен оператор!

Коментари (0)

Публикувано в на 31 май 2010 г.