Above&Beyond огъват Ялта, а ако нагъваш хаус – в новата зала!

Нова зала и най-известното транс трио Above&Beyond в Ялта този уикенд

С 6 – часов сет на краля на мелодичния хаус Sandy Rivera и убийствено парти настроение, Ялта откри новия сезон миналия уикенд.

А след силното начало, клубът е подготвил още по-силно продължение.

В петък врати ще отвори напълно нова зала в клуба. В уютната дизайнерска атмосфера 24 часа, 7 дни в седмицата всеки може да открие своя момент за забавление или рeлакс. В типичния ялтенски стил, там музиката задължително ще е хаус. Затова когато в клуба гостуват транс диджеи, феновете на хауса ще имат своето запазено място.

На 9-ти октомври Ялта ще ни срещне с най-известното транс трио Above&Beyond. От формирането на групата през 2000 г. през рeмиксирането на Мадона (2001 г.) до спечелването на Essential Mix of the Year (2004) или новогодишното парти (2007г.) с над 1 милион души на плажа в Рио де Жанейро, кариерата на Above&Beyond върви все така стремглаво нагоре. Последното признание от тази година е 4-тото им място в престижната класация на DJ Magazine.

Какво се крие зад този успех, самите Above&Beyond обясняват простичко – „ние правим музика, която е мелодична, танцувална и смислена”.

И формулата работи безотказно. Последното издание на Anjunabeats Volume 8, което излезе през юли, покори класациите на Острова и Щатите. Затова и всички с нетърпение очакват новия им студиен албум, който предстои да се появи тази есен.

И докато Above&Beyond взривяват родните трансъри, хаус феновете няма да скучаят, защото Liubo Ursiny ще е зад пулта в новата зала.

Above & Beyond & Gareth Emery pres. OceanLab „On A Good Day (Metropolis)“ – OFFICIAL MUSIC VIDEO

Коментари (0)

Публикувано в на 7 октомври 2010 г.