А ти знаеш ли, че Калин Врачански е от гр. Роман? „Търси се…“! с онлайн видео и снимки

А ти знаеш ли, че Калин Врачански е от гр. Роман? „Търси се…“!

Калин Врачански за личния си живот и страстите извън киното и театъра, тази събота в „Търси се…”

Младият и талантлив актьор Калин Врачански, звездата от сериала „Стъклен дом”, ще бъде гост в новото издание на токшоуто „Търси се” тази събота, 12 юни, от 11:00 часа. За първи път зрителите ще научат подробности за личния му живот и неговите страсти извън театъра и киното.

Първата изненада за актьора ще бъде човекът, който му помага да се отдаде на тази професия – композиторът Кирил Дончев. Той подготвя Калин за кандидатстудентските изпити в НАТФИЗ, след като бъдещият актьор завършва гимназия в родния си град Роман.

„Всеки ден Калин идваше с колелото от Роман до селото, където живеех, за да се подготвя за изпитите. Честно да призная аз нямах много надежди, че ще го приемат. Учудването ми беше голямо, когато разбрах, че се е класирал на първо място”, ще се спомни Кирил Дончев. Той ще провокира актьора да рецитира стихотворението, с което е кандидатствал в театралното училище – „Финли” на Робърт Бърнс.

Водещите Меги и Нели ще върнат Калин в детството. Екипът на „Търси се” пътува до Роман, за да го срещне отново със спомените, които му носи родното място. Именно там започват стъпките му като актьор – на сцената на местното читалище. Към всичко това ще го върне първата му учителка по актьорство – Евгения Миковска. „Всички много го обичаме и се радваме на успехите на Калин. Не се променил – само е пораснал, но иначе си е същият рус ангел. Момичетата много го харесваха, но той беше изключително притеснителен”, споделя г-жа Миковска. Самият Калин ще признае, че е запазил притеснението си към жените и до днес.

За първи път зрителите ще видят семейството на Калин Врачански – неговата сестра Таня и брат му Петър. „Той е най-малкото дете в семейството. Беше доста палав и каквото си наумеше го постигаше”, разказват Таня и Петър. Те ще разкрият, че най-трудният момент за семейството е загубата на баща им. „Тогава Калин беше на 13 години. И до днес това е най-голямата му болка”, признават те. Зрителите ще видят и още един талант на актьора – да пее. Провокиран от брат си, той ще изпълни песен на една от любимите им групи „Любе”.

Интересни щрихи към образа на Калин Врачански ще добавят и неговите колеги от сериала „Стъклен дом” – Елена Петрова и Краси Ранков. „Затваря много емоциите си. Бих го посъветвала да не ги заключва толкова”, ще разкрие впечатленията си Елена Петрова. Заради голямата страст на Калин към моторите тя ще му подари кожени ръкавици за мотор. Провокирана от ролите им в сериала, тя ще помоли Камен да се обясни в любов на Боряна. Оказва се, че в живота Калин е верен от пет години на своята приятелка Силвия. „Популярността не пречи на нашите отношения и се надявам това винаги да е така”, ще сподели актьорът.

В студиото Калин Врачански ще се срещне с една от емблематичните фигури за неговата кариера – актьорът Румен Рачев, с когото заедно са работили в кърджалийския театър. Той ще подари на Калин един много ценен за него подарък – куклата, с която е играл тогава в театъра.

Коментари (0)

Публикувано в на 9 юни 2010 г.