А си излъгал нещо за Ели Гигова от „Нова“, а си отишъл на съд!

Ели Гигова и Петко Димитров ще съдят некоректни медии

Водещата на „Здравей, България“ по Нова телевизияЕли Гигова, и един от собствениците на клуб Night Flight  –  Петко Димитров, заявяват категоричното си решение да дадат под съд всеки, който продължи да замесва имената им в измислени истории, недадени интервюта и  непоискани изявления.

През последния месец някои медии некоректно „цитират“ интервю, което Петко Димитров никога не е давал. В статията са използвани обидни квалификации към близки до него хора, а думите са приписани на г-н Димитров.

„Никога не съм давал това интервю. И никога и по никакъв повод не бих си позволил да изрека думите, които ми приписват. Това е обидно и унизително не само за засегнатите в „интервюто“, но и за самия мен като мъж. Освен това искам да уточня, че не съм собственик на клуб Sin City. Тази ретро страница в моя живот е затворена“, заявява Петко Димитров.

При следваща спекулация по теми от личния живот на Ели Гигова и Петко Димитров, ще бъдат предприети съответните законови мерки, завършва злокобнотоп прес съобщение!

Коментари (0)

Публикувано в на 26 октомври 2010 г.