82-годишен желае Къртицата на Николета Лозанова! с онлайн видео и снимки

82-годишен желае Къртицата на Николета Лозанова!

Калин Сърменов и Спенс с покани за участие в Къртицата 

Пловдивчани се оказаха много атрактивни и подходящи за формата. Само за първия ден шестима са одобрените от журито да продължат битката за влизане в КЪРТИЦАТА

Десетки фенове на Николета Лозанова чакаха пред вратите на „Хотел Лайпциг”, часове преди началото на кастинга на най-голямото риалити шоу по ТВ7КЪРТИЦАТА. Тя бе придружена от известния рапър Ванко 1.

Всички фенове на Николета пристигаха с надеждата да заживеят под един покрив със своята любимка. От ексцентрици до студенти, музиканти, компютърни специалисти, абитюренти и пенсионери. Най-възрастният кандидат – Ангел Войнов (82 години) заяви – „приключенски дух не ми липсва и не се вглеждайте във възрастта ми, ще ви го докажа”.

Не отстъпиха по активност и желаещи от Стара Загора. През фейсбук ентусиасти се бяха организирали с автобус, за да стигнат до кастинга на КЪРТИЦАТА в Пловдив. Те са готови на всичко, за да заживеят със своите любими звезди, както и да се борят за четвърт милион лева.

Покани за участие в КЪРТИЦАТА получиха актьорът Калин Сърменов, рап певците Спенс и Играта, както и водещият бате Енчо (на снимката горе). Дали някой от тях ще се присъедини към Азис, Николета и Деян Донков, ще стане ясно в идните седмици.

На 24 и 25 февруари екипът се мести в София за среща с последните желаещи, в хотел „Принцес”.

Калин Сърменов:

Играта:

Коментари (0)

Публикувано в на 25 февруари 2013 г.