80-те срещу 90-те в „Най-хубавите години от нашия живот“

Компютрите от първо поколение срещу ерата на интернет в „Най-хубавите години от нашия живот”

Александър Сано дефилира по джапанки в поредния епизод на шоуто по БНТ 1

Компютрите от първо поколение се изправят в неравна битка срещу възможностите на интернет в четвъртия епизод на шоуто „Най-хубавите години от нашия живот” по БНТ1. За първи път от старта на риалити формата, сблъсъкът ще бъде между две съседни десетилетия – 80-те и 90-те години на миналия век.

Тази сряда водещият Владо Пенев ще търси отговор на въпроса – как е възможно 80-те и 90-те години на миналия век да бъдат толкова близо едно до друго, а толкова различни всъщност? В началото на осемдесетте персоналните компютри все още минаваха за страхотно изобретение и бяха недостижим лукс за мнозина. А до края на деветдесетте интернет неусетно ни направи част от световното глобално село.

Издирването на „най-докосваната жена” в България през 80-те години на миналия век е един от гвоздеите на предаването тази сряда. Коя е тя и защо всички толкова са я обичали – ще научите от поредния епизод на „Най-хубавите години от нашия живот”.

С интересен тоалет изненадва Александър Сано. Пред неодобрителния поглед на Владо Пенев комикът ще дефилира на сцената на шоуто като истински гларус – с моряшка фланелка, бански и джапанки.

В четвъртия епизод на формата зрителите ще се насладят на изпълненията на Вики от „Мастило”, Благовест Аргиров, Стоян Михалев, Нели Рангелова и Панайот Панайотов.  Към времето на групите и младежката субкултура ще ни върнат „Остава”, „Атлас”, и „Импулс”. „Милион и едно желания” и „Като лъвовете” се възраждат в усмивките на любимите водещи на поколения български хлапета Лили Вучкова (кака Лили) и Влади Априлов.

„Най-хубавите години от нашия живот” по БНТ1 е шоуто, в което се състезават десетилетията от 50-те до 90-те. Всяка сряда от 21 часа на бляскавата сцена едни срещу други се изправят най-любимите песни, изпълнители, музикални и филмови моменти, легендарни артисти, предмети и събития. Още с първия си епизод реалити форматът прикова вниманието на само на българите, живяли през изминалите пет десетилетия, но и на най-младите зрители. Шоуто задържа висок рейтинг през последните три седмици и добавя нова аудитория.

Всяка сряда, преди поредния епизод, в сутрешния слот „Денят започва с култура” зрителите ще научават каква битка предстои в предаването ще чуят коментарите и спомените на интересни гости в студиото.

Гледайте „Най-хубавите години от нашия живот” всяка сряда от 21:00 часа само по БНТ 1!

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 20 януари 2014 г.