8-годишна с 26 медала атакува „България търси талант“

5 годишен вундеркинд, златни медалисти и вицесветовна шампионка, както и интересни образи от Тринидад и Тобаго и Великобритания се явиха на предварителните кастинги за „България търси талант”

Стотици кандидат-участници се стекоха на 8 и 9 януари във Враца, Русе, Велико Търново и Благоевград, за да покажат пред екипите на шоуто „България търси талант” разнородните си дарби и да се включат в борбата за признание и наградата от 60 000 лева.

За първи път във Враца бе проведено прослушване за световно шоу, което се излъчва по национална телевизия. Стотици танцьори, певци, акорбати, магове, поети, самоуки таланти и ексцентрични творци демонстрираха своите изпълнения пред екипа на шоуто. Група от ранобудни мажоретки на възраст над 60 години бяха първите кандидатки за участие, а краят на кастингите бе сложен от 8 годишни танцуващи близначки.

Във Велико Търново преобладаваха танцьорите, певците и самоуките таланти, като хип-хопът заемаше сериозно място в изпълненията им – бийтбоксъри, рапъри, фрийстайлъри, стрийтденсъри, попър танцьор.  Сред желаещите да се включат в най-атрактивното предаване имаше имитатор на автомобил и вицесветовна шампионка. Най-младият кандидат бе 5 годишен вундеркинд, най-възрастният – 80 годишен архитект. На предварителните кастинги участваха  таланти от Тринидад и Тобаго и Великобритания.

В Благоевград осем годишно момиче, носител на 26 медала, изуми продуцентите. Танцови трупи с 25 участници, музикални таланти от всякаква възраст, акробати, фокусници и имитатори на животни от различни градове и села се редяха на опашки, за да покажат таланта си. Най – малкият участник, който се яви, бе на 4 години, а най – възрастният на 80. Участници, който са се явявали и в предишните два сезона на най – успешното предаване в българския ефир, дойдоха с нови, подобрени номера. Момчето – сирак, което благодарение на предаването откри семейството си в предишното издание на „България търси талант”, развълнува всички с откровената си, неподправена история.

Непрогледната мъгла не попречи на талантливите участници да се явят и в Русе. Там екипът на шоуто отново имаше невероятния шанс да се запознае с изключително цветни образи и съдби.

Сред явилите се имашe завършени артисти, златни медалисти, активно работещи таланти в различни сфери. Голяма част от участниците се явиха със своя авторска музика и текстове.

Предварителните прослушвания за най-гледаното предаване продължават във Варна, Бургас  Пловдив в събота и неделя, 11 и 12 януари. Поради огромния брой записали се в София кастингите ще се проведат в четири поредни дни, първия от които е събота.

Коментари (0)

Публикувано в на 11 януари 2014 г.