72-годишният младоженец Петър Берон хортува с Лора Крумова

Саманта Фокс, Иван Бърнев, Маргита Гошева и Юлиан Вергов – в „Тази събота” и „Тази неделя” по bTV

В „Тази събота” на 13 октомври от 09:00 до 11:00 часа по bTV зрителите ще видят интервю с легендата на диско музиката от 80-те Саманта Фокс. В него звездата ще разкаже какво видя при първото си посещение в България и защо иска отново да дойде в страната ни.

Ще се насладим на сутрешна салса закуска с танцьора Алфредо и многолюдната му фамилия, както и ще научим повече за новите роли на Радина Кърджилова и любовта й с Деян Донков. Гост на Лора Крумова ще бъде синът на легендарния актьор Георги Калоянчев – Ивайло Калоянчев, който ще разкаже за ролите си и ще се потопи в спомени за детството.

Екипът на предаването ще гостува на живо в дома на Вера Георгиева, майката на убитата ямболска адвокатка Надежда Георгиева, която ще разясни защо казва, че тези дни за втори път погребва детето си.

Гледай видео записи от предаването онлайн
 

В ”Тази неделя” на 14 октомври ще бъде разказана любовната история на две от звездите на „Къде е Маги?”Иван Бърнев и съпругата му Маргита Гошева.

Религиозно движение ли стои зад смъртта на Марио от Благоевград – в студиото на предаването ще коментират негови приятели и шефът на фондация „Мечта” Росен Ангелов.

Зрителите ще отидат на неделна разходка в зоологическата градина със синоптика на bTV Емо Чолаков и дъщеря му Ема.

Актьорът Юлиан Вергов ще повдигне още малко завесата около най-новия сериал на bTV – „Секс,лъжи и музика”, и ще разкаже за актуалните събития около себе си.

Гости на Лора Крумова ще бъдат и 72-годишният младоженец Петър Берон и съпругата му Маруся.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 13 октомври 2012 г.