632 148 лева спечелени за месец в „Национална лотария“!

Детски съвети носят много късмет в Национална лотария”

Над 100 000 лева раздаде „Национална лотария” за 30 минути

Второкласничка даде безценен съвет на своята майка, благодарение на което дамата си тръгна с 35 000 лева от студиото на „Национална лотария”. 29-годишната Елена Чакърова от Пловдив се изправи срещу сферите на „Национална лотария“ в играта „Мега Джакпот“. Без усилия младата жена от града на тепетата достигна до сумата от 25 000 лева. След като направи грешно предположение, тя бе готова да се откаже. Детски глас от публиката, обаче прошепна „Играй мамо!“. Окуражена от дъщеря си Василена, пловдивчанката направи още едно вярно предположение, за да достигне до печалба от 35 000 лева. Тя не посмя да рискува крупната сума и след консултация със семейството си се отказа да се бори за джакпота от 100 000 лева. Така следващия месец Мега Джакпотът на „Национална лотария“ нараства до 120 000 лева.

Още едно дете донесе късмет на участник в ТВ игрите на „Национална лотария”. Малката Емилия подкрепяше в студиото дядо си Видко Рабаджиев в играта „Сейфове”. Пловдивчанинът отвори знак „Х“ още с първия си ход. Така той беше застрашен да отпадне и да си тръгне с минималната печалба от 500 лева, ако отвори и втория знак „Х“. Затова Видко повери избора на сейфове на малката си внучка, която не направи нито една грешка. Детето успя да изведе дядо си до момент, в който неотворени останаха само два от губещите символа и Видко отпадна от играта, като спечели 6 500 лева. „Големите подаръци определено трябва да са за малката Емилия“, отбеляза водещият Захари Бахаров.

С повече късмет в играта се оказа Георги Илиев, познат сред близките си като „Чичо Жоро“. Неговата безпогрешна игра му спечели 23 000 лева от сейфовете.

Изненадващо, Захари също си тръгна с подарък от шоуто. Водещият получи шаржове със своя лик от младата художничка Красимира Комшева. Студентката от „Национална художествена академия” си тръгна от шоуто с чисто нов автомобил. „Подарете картина на водещия, за да ви тръгне играта“, пошегува се Захари.

Точно 106 274 лева е размерът на печалбите, които си поделиха участниците в „Национална лотария“ тази събота. Своите чекове с печалби от моментните игри получиха Александър Гулев от Асеновград, с 5 000 лева и Стоян Лалков от Панагюрище, който спечели 10 000 лева.

Щастливката, която отнесе 2 000 лева от „Специален шанс“ тази седмица беше Камелия Нинова от София.

Общата сума раздадена през целия месец март в предаването на „Национална лотария” е 632 148 лева.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Допълнителна информация за „Национална лотария”:

Предаването на „Национална лотария“ се излъчва всяка събота от 19.30 часа по Нова телевизия. Всеки участник си тръгва с гарантирана печалба от минимум 500 лева. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва да закупят лотариен билет на „Национална лотария“, да спечелят „Участие в жребиите за ТВ игри“, да регистрират кода на печелившия билет на сайта  www.7777.bg  или на телефон 0700 42 100 и да стискат палци да бъдат изтеглени.

„Национална лотария“е моментна лотарийна игра. Билети на „Национална лотария“ могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Globul, Germanos, Internity, Еврофутбол, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, ЕКО и SNG, касите на Easy Pay и Fastpay, GlobalNet, Net1, CrediTour и T post.

Коментари (0)

Публикувано в на 31 март 2013 г.