6000 куфяха с The Voice пред НДК – виж снимки и гледай по ТВ! с онлайн видео и снимки

6000 куфяха с The Voice пред НДК – виж снимки и гледай по ТВ!

Повече от 6 хиляди екзалтирани фенове на концерта на The Voice и Coca-Cola „взривиха“ НДК снощи

Телевизия The Voice ще излъчи грандиозния концерт „Празнувай като за Световно“ в събота, 19 юни от 11:00 часа с повторение в неделя, 20 юни от 19:00

Най-горещото събитие на лятото – концертът на The Voice и Coca-Cola „Празнувай като за Световно“ събра на една сцена любими български поп изпълнители, футболни легенди и спортни журналисти вчера вечерта, 10 юни, пред НДК.

Домакини на купона бяха Диди и Играта от Телевизия The Voice. За доброто  настроение на всички фенове се погрижиха Графа, изключително атрактивните ЛиЛана и Галя (на снимката горе), очарователната Сантра и дуетната й половинка Кристо, Картела, Touch Down,  Deep Zone, Ghetto Productions и Sleepwalkinz Crew.

ЛиЛана на концерта за The Voice:

Sleepwalkingz Crew:

Сантра и Кристо:

Графа:

Феновете:

Диди и Играта:

Футболната легенда Георги Велинов, спортните журналисти от Нова и Нова спорт Ивайло Даскалов и Виолета Асенова, журналистите от Главна редакция „Спорт“ на БНТ Методи Манченко и Камен Алипиев споделиха своите прогнози за развитието на Мондиал 2010.

Специален гост на концерта бе Цанко Цветанов, помощник-треньор на българския национален отбор по футбол.

Младите надежди на детско-юношеската школа на ПФК Левски демонстрираха своите футболни уменията на сцената за радост на хилядите зрители.

Около специални корнер-флагчета футболните фенове показаха как празнуват всеки отбелязан гол, а за да бъде празника истински за всички имаше в изобилие леденостудена Coca-Cola.

Две огромни видео стени – на сцената и на фасадата на НДК, правеха зрителите съпричастни на всеки момент от концерта.

За тези, които не успяха да дойдат пред НДК на 10 юни, телевизия The Voice ще излъчи концерта „Празнувай като за Световно“ в събота, 19 юни от 11:00 часа с повторение в неделя, 20 юни от 19:00.

Коментари (0)

Публикувано в на 11 юни 2010 г.