60-часов хип-хоп маратон в къмпинг „Смокиня“!

Хип-хоп маратонът Sniper Reunion, който стартира само след два дена с подкрепата на NESCAFÉ 3in1, ще бъде естественото продължение на концерта на американската легенда от 90-те години Delinquent Habits на 8 август в Созопол. Организаторите очакват всички фенове да се стекат след това в района на бар Smokin’ beach на южния плаж в „Смокиня”, където ще могат да се развихрят във free style партито, което ще продължи през цялата нощ. Вече има доста желаещи да се включат със свое изпълнение в предвидените батъли и индивидуални изпълнения.

На следващата вечер хип-хоп феновете пак няма да спят, защото в продължение на три часа сцената ще бъде разтърсена от изпълненията на Спенс, Димна завеса, Скопие виа София, O.C.G, Пикасо – изпълнители, тясно свързани с легендата в българския хип-хоп Sniper records. Преди това Шошо и Деко ще подгреят феновете. Партито ще продължи до сутринта с диджеите Станчо, Марти Джи, Ю Джи, Светльо от Димна завеса и Голямата Уста от O.C.G., които неуморно ще се сменят на пулта.

Специални гости на събитието са брейк денс формацията Sleepwalkingz и Раптон Рекърдс. На 10 август Спенс и Сарафа от Раптон ще подарят на публиката свои изпълнения от най-новия им проект. Бийтбоксърът Slave to the Rythm ще демонстрира уникалните си умения за human beatbox и ще призове публиката на битка.

Организаторите на маратона уверяват, че феновете няма да останат разочаровани. Освен изявите на сцената, през трите дена музиката ще е на макс и ще бъдат разигравани игри с публиката, които засега се пазят в тайна. Специална покана от Sniper Reunion отправят към момичетата – да се престрашат и да хванат микрофона, за да се превърнат в атракцията на купона.

Входът и през трите дни на маратона – 8, 9 и 10 август, е свободен. Мястото едва ли ще остане незабележимо, но за да могат все пак всички със сигурност да го видят отдалече, в небето ще се носят балони с логото на NESCAFÉ 3in1. Любимата на хип-хоп културата марка разтворимо кафе „три в едно” подкрепя събитието под мотото „Неочаквано добро обединение”.

Коментари (0)

Публикувано в на 6 август 2008 г.