6 години ФЕН ТВ – 13 незабравими купона в страната!

Клубното турне ще обхване 13 града и всички наши любими поп-фолк изпълнители

Фен ТВ ще отбележи своя шести рожден ден с национално клубно турне, което ще премине в 13 града и ще продължи един месец. В него ще се включат над 20 звезди от ефира на музикалната телевизия, от различни жанрове.

Най-актуалните клубове в София и страната ще посрещнат изпълнителите, които обещават страхотен купон и много хитове. Освен нощните партита, певците ще участват в основаването на национален фен клуб на Фен ТВ. Той ще се провежда във всеки град от 18.00 часа в клубовете, където ще гостуват звездите.

Алисия, Джордан и Стефани ще поставят началото на 14 октомври в Ямбол, в клуб Вермонт, след което ще зарадват своите почитатели в клуб Версай в Хасково и Плаза денс център в Бургас на 15 и 16 октомври.

Феновете на Теодора, Тони Стораро и Славена пък могат да ги очакват на 21 октомври във Велико Търново, в клуб Органза, след което ще пеят за своите почитатели в дискотека Анаконда в Плевен, на 23 октомври, и в клуб Клеопатра, Монтана, на 24 октомври.

След тях музикалната щафета ще бъде поета от Вероника Ерик и Румина. Те ще празнуват рождения ден на музикалната телевизия заедно с феновете от Варна на 27 октомври в Плаза денс център, след което е ред на тостовете в клуб Дай-дай, Добрич, на 29 октомври. Триото ще завърши с купон в клуб Алегро, в Габрово, на 30 октомври.

Празничният маратон ще продължи с хитовете на Крум, Ивена и Джина Стоева, които ще гостуват последователно в Пловдив, в клуб Версай, на 4 ноември, в Стара Загора, в Планета Пайнер клуб на 5 ноември и в Благоевград, в дискотека Мултиспейс, на 6 ноември.

Кулминацията на рождения ден на Фен ТВ ще бъде в София, на 12 ноември. Именно на тази дата през 2003 година музикалната телевизия започна излъчването на своята програма.

Софийската нощ на Фен ТВ ще започне с празничен коктейл, след което купонът ще се пренесе в шест от най-популярните столични клубове.

Коментари (1)

Публикувано в на 5 октомври 2009 г.