50 години Гала

Несменяемата тв водеща на „На кафе“ Гала се появи в необичаен вид в студиото. Плевенчанката изгря като холограма, заснета с 8 камери.

Гала е рожденичка на 13 февруари и затова бе заменена с компютърното си изображение. Колегите й я „пуснали“ в почивка, за да може да се наслади пълноценно на празника си. Блондинката, която въпреки критиките срещу нея и предаването й, устоя и се задържа в един от най-гледаните часови пояси, става на 50 години през 2017-а година.

Не такъв късмет имаше другата рожденичка в екипа – Зейнеб. Тя трябваше не само да води предаването, но и да разговаря с холограмната Гала. За компенсация колегите поздравиха Зизу с букети, подаръци и много мили пожелания.

В студиото влязоха и „дежурните гости“ – Маги Халваджиян и Димитър Рачков. Артистичният Рачков отигра срещата си с холограмната Гала – поздрави я, целуна я и й подари букет. „Гала, сега си най-разчупена“, пошегува се той с пластичността на старата си приятелка. „Ама на мен ще трябва да ми леят куршум“, не скри разочарованието си от „сблъсъка“ със съвременните технологии Маги Халваджиян.

Гледай видео запис от предаването онлайн или тук

Инфо: Агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 13 февруари 2017 г.