50 Cent иска лична среща с оцелелите от ужаса в Норвегия


50 Cent изнася частно афтърпарти пред оцелелите от престрелките в Норвегия!

Рапърът 50 Cent покани оцелелите по време на терористичните атаки в Норвегия, на частно афтърпарти.

Изпълнителят е шокиран от издевателството над невинни човешки животи. Фифти, с истинско име Curtis James Jackson III, заяви на организаторите на фестивала RxR в южното Норвежко градче Stavanger, че иска да направи нещо, за да отдаде почит на жертвите на зверските престрелки в Utoya.

Американският рапър иска да организира частно парти след участието си на предстоящия фестивал.

Концертът ще набере средства за откритата благотворителна сметка на Utoya. Във връзка с това, 50 Cent кани всички оцелели да присъстват както на събитието, така и на партито. Изпълнителят споделя, че иска и лично да се запознае с пострадалите преди фестивала.

Извършителят на жестокото престъпление Anders Behring Breivik призна, че след като е активирал бомба в центъра на столицата, отнела 8 човешки живота, е застрелял и 69 млади души по време на младежки лагер на остров Utoya, близо до Осло.

По случая 50 Cent направи следното изявление: „Искам да направим нещо специално за жертвите на тази потресаваща трагедия. С Tony Yayo и G-Unit се почувствахме длъжни да покажем своята съпричастност – какъв по добър начин за това, освен чрез музиката ни. Полагаме усилия да направим голямо шоу за оцелелите и се надяваме, че всеки, който може, ще дойде, за да засвидетелства своята подкрепа”.

Коментари (0)

Публикувано в на 2 септември 2011 г.