36-годишна пак върти младата си мръвка на шиш в „Истината за нас“

„Истината за нас” узаконява връзката на Диана и Иво от Монтана

В „Истината за нас” в неделя вечер ще видим продължението на любовния роман на Иво и Диана от Монтана, героите от миналата седмица в шоуто.

Точно в 22:15 по Нова ТВ 36-годишната касиерка и 20-годишният строител ще извървят целия път до олтара, разкривайки всички тайни помежду си.

Влияе ли негативно на отношенията между партньорите голямата възрастова разлика и колко приблизително трае подобна връзка, ще коментира психологът Ани Владимирова.

Зрителите ще разберат какво иска да знае за недотам опитния мъж до себе си една зряла жена и майка на две деца, както и дали един млад мъж би обичал по-възрастната си съпруга и след 15 години.

Има ли бъдеще любовта между Иво и Диана или е обречена? Изпитвал ли е Иво сексуално влечение към дъщерята на годеницата си и би ли я напуснал заради по-млада жена? Ще роди ли Диана дете на по-младия си партньор и била ли е с друг по време на връзката си с него – ще стане ясно утре вечер.

„Лъжеш ли като казваш, че обичаш децата ми” и „Ще се разделиш с мен, ако децата ти го поискат” са някои от въпросите, които тревожат поредните кандидат-младоженци, дръзнали да се изправят пред детектора.

Изданието ще разкаже как приемат хората в Монтана връзката на двамата след участието им в шоуто и по какъв начин се променило отношението на съгражданите им?

Оказва се, че след епизода на „Истината за нас” от миналата седмица, хората в града са започнали да приемат връзката на Диана и Иво, толерантни са към решението им да се оженят и не ги осъждат за любовта им.

Симпатичната продавачка е получила обаждане от бившия си съпруг, живеещ в Чехия, който я поздравил и окуражил за решението. Диана е подала официална молба за развод, очаквайки бързо приключване на съдебната процедура и скорошна сватба с Иво. Въпреки тежките признания в предаването двамата направиха своя избор и ще се оженят.

Междувременно първите участници в предаването – Тита и Ники от Лондон, които разкриха тайните си в пилотния брой на „Истината за нас”, са определили дата на сватбата си. На 18 декември двамата ще долетят от Англия, за да си кажат „Да” в присъствието на близки и приятели в Ямбол.  Екипът на шоуто ще бъде сред официалните гости на партито.

Вижте първата част от историята – започва на 8-мата минута от клипа:

Коментари (0)

Публикувано в на 17 октомври 2010 г.