359 TV пуска мега риалити и 18 предавания

Нова българска телевизия се появи навръх 24 май – 359TV. Тя е музикална и тясно специализирана, защото е само за хип-хоп. Няма да излъчва 24 часа музика, тъй като екипът ѝ предвижда богата тв програма, която ще обхваща и цялата култура, развила се около този тип музика – танци, мода, екстремен спорт.

Засега 359тв е само онлайн, след като Съветът за електронни медии ѝ даде регистрация да се излъчва по кабел и сателит от 24 май. Истинската ѝ програма ще види бял свят наесен, когато се очаква каналът да стане част от пакетите на операторите.

Името на новата медия е доста известно на посветените – т.е. на всички, които слушат хип-хоп, защото музиката има своя платформа онлайн със същото название от доста време.

От септември 359тв ще излъчва собствено риалити предаване, в което ще влязат продуценти на хип-хоп, както и автори, които пишат текстове и музика. В риалитито ще ги пишат за другите участници, които ще се пробват да ги изпълняват, разказа Атанас Михайлов, изпълнителният продуцент на новата медия.

Той е популярно лице, защото е тв водещ и актьор. Участвал е във филмите “Църква за вълци”, “Кантора “Митрани”, “Столичани в повече”, “Забранена любов”, както и в тв шоуто “Страх”. Създател е на група ICE CREAM и е член на групата UP DOWN.

“Ще имаме 18 различни предавания, които ще бъдат представяни от рап изпълнители. И Спенс ще води едно от тях”, каза Михайлов.

Едно от риалити шоутата ще покаже брейк компанията “Екс енерджи крю” как се явява на три световни състезания. Ще се снима през лятото, когато са и конкурсите, след което участията ще бъдат излъчени в 12 епизода.

Предвидени са поздравителни предавания, в които водещи ще са непознати лица, сред които са подбрани и мулати. Ще има новини, които ще засягат основно музиката и спорта.

Инфо: Вестник 24 часа

Коментари (0)

Публикувано в на 23 юни 2015 г.