30 май: денят, в който малчугани и деца от домовете играят заедно с онлайн видео и снимки

30 май: денят, в който малчугани и деца от домовете играят заедно

Празник на децата на София и техните връстници от домовете за деца, лишени от родителски грижи

По случай на деня на детето, Prisun организира голям празник за децата на София. Отмененото поради дъждовете събитие, ще се състои на 12 юни, от 15 до 19 часа в Южния парк (при входа откъм ул. Нишава). Любимото на столичани зелено пространство ще се превърне в сцена на игри и забавления за малките посетители на парка и техните връстници от домовете за деца лишени от родителски грижи.

„С тази инициатива искаме да внесем радост и празнично настроение в сърцата на всички деца на София, независимо дали ще бъдат доведени от своите родители, или от учителите си в социалните домове. Стремим се да покажем на най-малките си съграждани, че децата лишени от родителски грижи са като тях, могат да общуват и играят заедно и един ден ще бъдат част от едно и също общество”, обяснява Радосвета Попова, Quadrant Beverages AD.

За да бъдат въведени в атмосферата на празника, децата ще бъдат посрещани от актьори в цветни костюми, които ще им раздават балони, а художници ще рисуват по ръцете и лицата им детски татуировки с безвредни бои.

Актьорите от театър „Вилекула” ще изиграят свое представление от програмата „Заедно играем – заедно учим”.

Професионален илюзионист ще въведе децата в света на магията и ще им разкрие тайната на различни фокуси в Училището за малки фокусници. Гостите на детския празник на Prisun ще откъснат поглед от него, единствено благодарение на номерата на жонгльорите и акробатите на кокили.

А за да бъдат дейни участници в своя празник, децата ще имат възможност да се включат в различни игри и конкурси.

След кратка викторина Prisun ще ги покани на сцената за надпреварата „Микрофонът е ваш”, в която ще могат да представят любима песен или стихотворение.

Запалените по изобразителното изкуство ще дадат изява на таланта си в конкурса „Рисунка на асфалт”.

Заповядайте да се потопим в богатството от вкусове на Prisun и да изживеем незабравим детски празник!

Коментари (0)

Публикувано в на 28 май 2010 г.