3 години Радио Z-rock – грабни 100 безплатни билета за ZZ TOP!

Включи се в играта в сайта на радиото – после слушай!

Рок радиото на България –  Z-Rock ще отбележи рождения си ден – 13 октомври, като раздаде на слушателите 100 билета за концерта на легендите ZZ Top, които идват в страната ни по покана на Болкан Ентъртеймънт Къмпани.

Между 2-ри и 21-ви октомври, когато ефирът се тресе от празничност, 100 рок слушатели ще видят концерта на брадатата банда, благодарение на Z-Rock. Единственото условие е да се регистрират в страницата на радиото: www.zrockbg.com, като кликнат върху банера “3 години Z-Rock” и познаят името на парчето, което звучи от Зи Китарата. Всеки ден от 2-ри до 21-ви октомври, точно в 18:30 ч., Ники Тодоров ще тегли 7 печеливши билета от регистриралите се за деня.

На 13 октомври се навършват три години от мълнията, която разцепи родния ефир на 89.1 MHZза София и още 12 града на България – рок радиото на България Z-Rock. Оттогава до момента медията се разви и наложи изключително бързо и успешно.

Според последните проучвания на TNS TV plan, за нагласите на “радио аудиториите – градско население, май-юни 2009”,  Z-Rock е на трето място по слушаемост сред мъжете от 18 до 36 години, с 4.5% пазарен дял, като се конкурира успешно с широко форматните радиа.

 Средната продължителност на слушане на радиото е повече от 15 мин на ден, заради специфичния си формат и ясно формираната и вярна, слушателска аудитория.

Успехът на медията е в програмната схема, където се редуват най-новата музика – ексклузивни премиери на албуми и сингли, до класиките в рока, с тематични авторски предавания за: българска музика, блус, брутален хеви метъл, алтернатив, инди, британски поп и т.н.

Z-Rock привлече най-емблематичните гласове и рок умове от българския радиоефир: Буги Барабата, Елена Розберг, Краси Москов, Ники Тодоров, Гурко и Стоян Цонев.

След като Z-Rock се наложи като марка за рок музиката в България, естествено беше медията да е в епицентъра на най-големите събития и концерти: Metalica, ASIA; AC/DC; Deep Purple; Def Leppard, Whitesnake …; премиерата на филма “Рок радио”, билети за U2 и др.

В дните между 2 и 13 октомври ефирът ще предложи изключителни срещи и интервюта с български и чуждестранни рок динозаври, както и много празничен дух и атмосфера.

Коментари (0)

Публикувано в на 5 октомври 2009 г.