3 дни на Световното по футбол – спечели с VISA, Радио N-Joy и Z-Rock! с онлайн видео и снимки

3 дни на Световното по футбол – спечели с VISA, Радио N-Joy и Z-Rock!

Visa изпраща фен на радио N-JOY и ZROCK на Световното в Южна Африка

Радиоверигата с най-голямо покритие – N-JOY и рок радиото на България – ZROCK отправят предизвикателство към всички, които искат да се почувстват победители! Новата игра – „Спечели с Visa“ ще даде уникалната възможност на всички притежатели на карта Visa да спечелят голямата награда на радио N-JOY и ZROCK – тридневна екскурзия за двама до Южна Африка с посещение на мач от Световното първенство по футбол 2010 и обиколка на стадиона преди мача.

Играта „Спечели с Visa“ ще се проведе в рамките на пет седмици от 18.03.2010 до 22.04.2010. За участие в жребия трябва да направите покупка с вашата карта Visa, да запазите бележката и се регистрирате на: http://www.zrockbg.com/ и  http://njoybg.com/, с данните от транзакцията. Така имате шанс да спечелите награда всеки ден – оригинална футболна топка или талисман на Световното Първенство, всяка седмица –  предплатена карта Visa на стойност 100 лв.

Голямата награда ще бъде изтеглена на 22 април в обединения ефир на радио N-JOY и ZROCK, като в жребия ще участват всички валидни регистрации, направени през микросайтовете на играта в двете радиа за периода на промоцията.

Слушай радио N-JOY и ZROCK и стани победител!

Слушай радио N-JOY тук: http://radio-tv.slusham.com/2093

Слушай радио Z-ROCK тук: http://radio-tv.slusham.com/2627

Коментари (0)

Публикувано в на 18 март 2010 г.